Record de vanzari pentru revista Vogue. Cine sunt vedetele de pe coperta

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 13:28
1349 citiri
Record de vanzari pentru revista Vogue. Cine sunt vedetele de pe coperta

Numarul controversat din aprilie al revistei Vogue, pe a carui coperta se afla Kim Kardashian si Kanye West, se vinde ca painea calda, generand un record de vanzari, de aproximativ 500.000 de exemplare.

Astfel, numarul din aprilie a depasit editiile precedente pe ale caror coperte s-au aflat Beyonce, revista fiind vanduta in peste 350.000 de exemplare, sau Michelle Obama, in aproape 300.000 de copii, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Daca se adauga si abonamentele pe care le are revista Vogue pe piata din SUA, se estimeaza ca vanzarile totale ale editiei din aprilie a publicatiei au depasit 1,2 milioane de exemplare.

Revista Vogue, considerata un etalon al stilului, s-a aflat in luna martie in centrul unui scandal in SUA, dupa ce a fost facut public faptul ca vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West au aparut pe coperta editiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicatii.

Pe coperta revistei, Kim Kardashian a aparut imbracata intr-o rochie alba de mireasa, iar Kanye West a fost fotografiat in plan secund, cu mainile in jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

"Este un vis devenit realitate! Multumesc revistei Vogue pentru aceasta coperta!", a scris Kim Kardashian, ulterior, pe contul ei de Twitter.

Revista Vogue, criticata pe platformele de socializare

Decizia Annei Wintour, care conduce revista Vogue din anul 1988, a primit numeroase critici pe platformele de socializare din partea cititorilor publicatiei.

Actrita Sarah Michelle Gellar si-a indemnat fanii sa boicoteze revista Vogue. "Ei bine, cred ca o sa-mi anulez abonamentul la Vogue. Sunteti de partea mea?", a scris pe contul sau de Twitter actrita.

De asemenea, actorii James Franco si Seth Rogen au parodiat coperta Vogue, pozand in ipostaze similare cuplului Kim Kardashian - Kanye West.

Seria parodiilor la adresa copertei Vogue cu Kanye West si Kim Kardashian a continuat cu celebrul cuplu Kermit si Miss Piggy din serialul "Papusile Muppets". Kermit si Miss Piggy au aparut, la randul lor, pe coperta revistei Vague, pozand in aceleasi ipostaze cu Kim Kardashian-Kanye West.

La randul sau, top-modelul Naomi Campbell a dat de inteles, intr-o emisiune televizata din Australia, ca nu este impresionata de coperta Vogue US pe care a aparut cuplul Kim Kardashian - Kanye West, precizand insa ca nu comenteaza decizia Annei Wintour.

#revista Vogue, #Kim Kardashian, #coperta revist Vogue , #Stiri Lifestyle