Rasfat pentru toate simturile. Vezi 10 restaurante cu panorame incredibile FOTO

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 10:35
2642 citiri
Rasfat pentru toate simturile. Vezi 10 restaurante cu panorame incredibile FOTO

De multe ori, o cina fantastica nu se reduce doar la maiestria bucatarului. Atmosfera in care este servita masa este foarte important, peisajul in care se incadreaza restaurantul avand, de multe ori, aceeasi influenta asupra consumatorilor ca si bucatarul.

BusinessInsider a realizat un top al restaurantelor cu cele mai incredibile privelisti, de la localuri situate in turnurile marilor metropole, la cele accesibile doar cu vaporul.

360 Restaurant, Toronto

Situat la 350 de metri, in varful CN Tower din Toronto, 360 Restaurant ofera, pe langa o bucatarie apreciata, si un peisaj care se schimba in mod constant, restaurantul fiind in miscare in jurul centrului.

Ithaa Undersea Hilton Maldives Resort and Spa

O masa servita la restaurantul Ithaa Undersea al Hilton Maldives Resort and Spa poate fi considerata scumpa, preturile incepand de la 120 de dolari pentru oaspetii hotelului. Insa atunci cand este servita in compania pestilor, merita.

Ithaa Undersea are 14 locuri si se afla sub debarcaderul hotelului, oferind o panorama submarina.

La Rosa Nautica, Lima, Peru

Un restaunat in stilul victorian, La Rosa Nautica, amplasat pe un debarcader din Lima, capitala Peru. La Rosa Nautica este considerat perfect mai ales pentru iubitorii de surfing, care pot vedea aici sportivi in actiune.

LeMont, Pittsburgh, Steel City

Cu o traditie de peste 50 de ani, peisajele oferite de restaurantul LeMont din Pittsburgh sunt spectaculoase.

In anumite seri speciale, imaginea "Stell City" este mai impresionanta datorita focurilor de artificii care "explodeaza" la acelasi nivel cu clientii restaurantului.

New York Grill, Park Hyatt Tokyo

Situat la etajul 52 al hotelului Park Hyatt din Tokio, restaurantul New York Grill poate fi familiar pentru fanii "Lost in Translation".

Personajul interpretat de Bill Murray frecventeaza des acest restaurant special in filmul amintit, iar peisajele orasului nu pot fi ratate.

River Cafe din Brooklyn

Panoramele oferite de River Cafe din Brooklyn, includ East River, Brooklyn Bridge si Statuia Libertatii.

Dupa ce a fost afectat serios de uraganul Sandy, restaurantul a fost redeschis, initial, pentru evenimente private, iar de la 1 februarie a fost deschis pentru toti.

Sofitel Rio de Janeiro Copacabana

Toate cele patru restaurante de lux Sofitel Rio de Janeiro Copacabana au panorame extraordinare cu celebra plaja braziliana.

Sydney Opera Bar

O iesire la Sydney Opera Bar este, de asemenea, foarte apreciata, mai ales ca peisajul oferit include Opera din Sydnei, Harbour Bridge si multe nave de croaziera.

At the Rock, Zanzibar

At the Rock, un restaurant din Zanzibar care isi merita numele, ofera clientilor imaginea Oceanului Indian, care este si sursa pentru bucatarie.

Clientii pot ajunge pe jos la restaurant, cand este reflux, dar atunci cand vine fluxul, acesta poate fi accesat numai cu vaporul.

Vertigo and Moon Bar, Bangkok

O priveliste panoramica a Bangkok, unul dintre cele mai vizitate orase din lume, este oferita de Vertigo and Moon Bar. Acesta este amplasat pe acoperisul Banyan Tree Hotel, la etajul 61.

#top restaurante, #peisaje retaurante , #Stiri Lifestyle