Pui poze cu copilul pe Facebook? Vezi ca te-ar putea da in judecata

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 09:26
885 citiri
Pui poze cu copilul pe Facebook? Vezi ca te-ar putea da in judecata
Foto: Arhiva Ziare.com

O tanara de 18 ani din Austria a depus o plangere impotriva parintilor ei, care refuza sa elimine sute de fotografii din timpul copilariei ei postate pe Facebook.

Potrivit avocatului fetei, parintii ei ar fi publicat aproape 500 de fotografii, in decurs de 7 ani, unele dintre ele fiind considerate de fata ca fiind jenante, cum ar fi sesiunile de schimbare a scutecelor sau in care apare dezbracata.

"M-am saturat sa nu fiu luata in serios de catre parintii mei", spune fata pentru The Local. "Ei nu au rusine si nici limite si nu le pasa daca este o poza cu mine stand pe WC sau goala in leagan. Toata viata mea a fost fotografiata si facuta publica".

Parintii sai refuza categoric sa stearga imaginile de pe reteaua de socializare. De fapt, tatal crede ca, din moment ce el a facut pozele, aceastea ii apartin si, prin urmare, nimeni nu-i poate ordona sa le elimine de pe Net.

Desi cazul poate parea comic, acest scenariu este probabil sa se produca din ce in ce mai frecvent pe masura ...citeste mai departe despre "Pui poze cu copilul pe Facebook? Vezi ca te-ar putea da in judecata" pe Ziare.com

#poze copii Facebook, #foto copii Facebook, #parinti poze copii Facebook , #Stiri Lifestyle