Producatorul de ceai Tetley a asigurat limba degustatorului sef pentru 1,5 milioane de dolari

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 13:20
1612 citiri
Producatorul de ceai Tetley a asigurat limba degustatorului sef pentru 1,5 milioane de dolari
Foto: tea.mug.ro

Producatorul britanic de ceai Tetley a decis sa asigure limba degustatorului sau sef, Sebastian Michaelis, pentru un milion de lire sterline (1,5 milioane de dolari), informeaza cotidianul britanic Mirror, preluat de CNBC.

Potrivit tabloidului britanic, asigurarea limbii lui Sebastian Michaelis este destinata sa o protejeze impotriva unei afectiuni neasteptate a papilelor gustative. Polita de asigurare a lui Sebastian Michaelis este mai mare decat cea de 757.000 de lire sterline destinata protejarii degetului mijlociu al lui Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones, informeaza Agerpres.

Sebastian Michaelis, 32 de ani, s-a alaturat Tetley in urma cu noua ani si in prezent poate distinge intre 1.500 de varietati de ceai in 15 secunde. Tetley, detinuta de grupul indian Tata Tea, are sapte experti in ceai insa doar Sebastian Michaelis a fost asigurat impotriva unor eventuale afectiuni ale limbii sale.

Marca de ceai Tetley, lansata in anul 1837, este un amestec de mai multe soiuri de ceai din intreaga lume. Sebastian Michaelis este responsabil ca fiecare plic de ceai Tetley sa aiba acelasi gust.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#producator ceaiTetley, #limba degustator sef ceai asigurata , #Stiri Lifestyle