Printul George a implinit un an - Rugamintea parintilor

Marti, 22 Iulie 2014, ora 13:20
1169 citiri
Printul George a implinit un an - Rugamintea parintilor
Foto: The Telegraph

Printul George, fiul ducelui si al ducesei de Cambridge, a implinit un an marti, iar William si Kate Middleton au cerut tuturor sa nu trimita cadouri.

Rugamintea este justificata, din moment ce, de cand a venit pe lume, printul a primit peste 4.000 de cadouri, relateaza The Telegraph.

A primit orice, de la un taur sau o capra, pana la o pajiste in Transilvania. Unele cadouri au fost trimise la Palatul Kensington, altele inmanate parintilor, in vizitele lor oficiale, iar altele urmeaza sa fie primite zilele acestea.

Pana in acest moment, au fost primite cadouri din 48 de tari. In Australia, un oficial a botezat un crocodil cu numele printului, reptila care ii apartine acum oficial lui George, iar in Samburu oamenii au puse bazale unei "turme regale", capul acesteia fiind un taur care, de ...citeste mai departe despre "Printul George a implinit un an - Rugamintea lui William si a lui Kate (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#printul George un an, #printul George implinit 1 an, #printul George cadouri, #copil print William, #copil William Kate poze , #Stiri Lifestyle