Primul festival eco dedicat copiilor incepe pe 8 iunie

Joi, 06 Iunie 2013, ora 15:35
1250 citiri
Primul festival eco dedicat copiilor incepe pe 8 iunie

Eco Heroes Festival, prima manifestatie de acest gen dedicata copiilor, va demara sambata, 8 iunie, de la orele 10.00 in Parcul Tineretului, zona Rozariu.

Accesul la eveniment este gratuit, copiii si parintii acestora fiind invitatii de onoare ai organizatorilor. Pe parcursul celor 7 ore, copiii vor fi rasfatati cu o adevarata sarbatoare a copilariei: alteliere creative, concerte, targ handmade, , muzica si dans, jocuri-concursuri, experimente distractive si multe premii surpriza.

Distractia se imbina cu jocurile si activitatile interactive, iar copiii vor primi informatii esentiale despre atmosfera, aer, ecologie, poluare, apa, hrana, reciclare.

In plus, cu aceasta ocazie va avea loc festivitatea de premiere pentru "Scoala Eco Green Bee", competitie in care s-au inscris 15 scoli din Bucuresti si Ilfov si care isi vor prezenta proiectele ecologice derulate in perioada 2012 - 2013.

"Pornind de la ideea ca joaca este, in primul rand, invatare, Eco Heroes Festival le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unor ateliere creative, jocuri si concursuri interactive", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution, care a initiat evenimentul.

Eco Heroes Festival face parte din proiectul Green Bee, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution si partenerii sai Dorna si Mega Image.

#Eco Heroes Festival 2013, #festival eco copii 2013, #proiect Green Bee, #Asociatia Green Revolution , #Stiri Lifestyle