Premierul canadian, catre actorul din Friends care a dezvaluit ca l-a batut: Ce zici de o revansa?

Duminica, 02 Aprilie 2017, ora 23:15
1144 citiri
Premierul canadian, catre actorul din Friends care a dezvaluit ca l-a batut: Ce zici de o revansa?
Foto: Twitter/Justin Trudeau

Justin Trudeau l-a provocat pe Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din sitcom-ul "Friends", la o revansa, dupa ce actorul a povestit ca in copilarie el si cu un coleg l-au batut pe actualul premier canadian.

Oricat de interesanta ar parea propunerea transmisa de Trudeau pe Twitter a fost doar o gluma de 1 aprilie, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al premierului canadian, arata Fox News.

"M-am gandit mai bine si stii ce? Cine nu a vrut sa il pocneasca pe Chandler? Ce zici de o revansa Matthew Perry?", a scris premierul Canadei pe Twitter.

I've been giving it some thought, and you know what, who hasn't wanted to punch Chandler? How about a rematch @MatthewPerry?- Justin Trudeau (@JustinTrudeau) 1 aprilie 2017

Daca nu ar fi fost o gluma, actorul ar fi trebuit sa se gandeasca bine inainte sa accepte, pentru ca Justin Trudeau nu se da in spate cand vine vorba despre o bataie. Premierul Canadei este pasionat de box si chiar a luptat intr-un meci caritabil impotriva senatorului conservator Patrick Brazeau, pe care l-a invins.

In luna martie, actorul Matthew Perry a povestit ca in copilarie el si cu un coleg l-au batut pe Justin Trudeau, actualul premier canadian, dar a tinut sa precizeze ca nu este mandru de ceea ce a facut. "Nu ma mandresc cu asta, e teribil. Am fost un copil prost", a spus actorul in timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel.

...citeste mai departe despre "Premierul canadian, catre actorul din Friends care a dezvaluit ca l-a batut: Ce zici de o revansa?" pe Ziare.com

#Justin Trudeau revansa Matthew Perry, #Justin Trudeau bataie Matthew Perry , #Stiri Lifestyle