Poate tigara electronica sa ajute persoanele care doresc sa renunte la fumat?

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 17:21
1511 citiri
Poate tigara electronica sa ajute persoanele care doresc sa renunte la fumat?

Fumatul este unul dintre cele mai intalnite vicii, dar si un factor care declanseaza o multime de boli in randul fumatorilor. Pentru ca este considerat ca fiind o actiune care distruge sanatatea in mod direct, companiile importante din lume au incercat sa lanseze produse care sa alimenteze viciul, dar care sa nu aiba atat de multe efecte negative.

Tigara electronica a reusit acest lucru, iar de peste 16 ani de cand aceasta s-a lansat a devenit pentru milioane de persoane alternativa mult mai prietenoasa a tigarilor clasice.

Inca de la prima utilizarea a vaporizatoarelor iti poti da seama ca sunt mult mai prietenoase cu organismul. In primul rand, fumul inhalat nu mai este produs prin ardere, ba chiar s-a renuntat de tot la fum si a fost inlocuit cu aburi. In cel de-al doilea rand, fiecare persoana isi poate alege concentratia de nicotina pe care o inhaleaza sau poate alege un lichid care sa nu contina deloc aceasta substanta.

S-au realizat nenumarate studii pe baza tigarilor electronice, toate acestea demonstrand ca e-tigarile sunt cu peste 95% mai putin daunatoare decat tigarile obisnuite. De altfel, fiecare alternativa a fumatului traditional este mult mai prietenoasa cu organismul. Daca nu poti renunta complet la fumat si ai nevoie de o alternativa, primul lucru pe care il poti face este sa accesezi un magazin online cu tigari electronice si sa te documentezi mai mult despre aceste produse.

Poti renunta complet la fumat cu ajutorul tigarilor electronice?

Sigur ca da, iar acest lucru nu este doar o informatie care sa te motiveze sa-ti cumperi o tigara electronica, ci o pura realitate. Milioane de persoane au reusit sa atinga acest obiectiv alegand o e-tigara potrivita si lichide din ce in ce mai slabe in concentratia de nicotina. Poarta o discutie cat mai deschisa cu un vaper cu experienta si roaga-l pe acesta sa-ti impartaseasca din experientele sale.

Poti afla detalii interesante si de la reprezentantii unui magazin cu tigari electronice. Alege un magazin recunoscut in aceasta industrie care iti poate oferi atat produse, cat si informatii. SmokeMania.ro este un brand important apreciat atat de vaperii incepatori, cat si de cei cu ani de experienta.

Incearca sa faci rost de informatiile de care ai nevoie doar de la persoane autorizate sau care au suficienta experienta. De-a lungul timpului au aparut o multime de informatii false despre e-tigari din partea unor companii care au incercat sa distruga aceasta industrie care pune in pericol vanzarea tigarilor obisnuite.

De ce este recomandat sa alegi tigarile electronice in schimbul celor obisnuite?

Fiecare fumator are nevoie de senzatia pe care o ofera acest viciu. Multe persoane asociaza obisnuinta cu dependenta, cele doua fiind asemanatoare, dar prima poate fi "tratata" mai usor. Altfel spus, ca fumator ai nevoie de starea de relaxare pe care ti-o ofera o tigara, dar aceeasi senzatia poate fi oferita si de o tigara electronica, doar ca cea din urma nu-ti pune sanatatea atat de mult in pericol.

Aburii pe care ii inhalezi contin cu pana la 95% mai putine substante nocive, sunt mult mai prietenosi cu persoanele din jurul tau si pot avea diferite gusturi placute. Mirosul acestora nu este neplacut, ca in cazul fumului tigarilor obisnuite, acest aspect contribuind la imbunatatirea vietii tale sociale. Foarte putine persoane apreciaza mirosul pe care o tigara ti-l lasa in gura, pe maini sau pe haine. Mai mult decat atat, vei putea folosi o tigara electronica chiar si in apropierea altor persoane, inhalarea lor nu pune in pericol viata fumatorilor pasivi.

O e-tigara este mult mai ieftin de intretinut, iar pe termen lung vei putea economisi sume impresionante de bani. Nu ai nevoie decat de un dispozitiv de calitate, lichid pe care-l poti cumpara lunar si diferite accesorii pentru tigara electronica. Chiar daca au un pret scazut, toate produsele de care ai nevoie pentru a vapa iti vor ajunge pentru o perioada lunga.

Cu toate acestea, nu-ti recomandam sa folosesti excesiv o tigara electronica. Ideea este ca nu trebuie sa abuzezi de un astfel de dispozitiv daca ai renuntat de curand la fumatul clasic. Incearca sa te controlezi si sa vapezi cu limita, orice astfel de alternativa a fumatului folosita in exces poate avea efecte neplacute. In plus, daca vei folosi continuu o e-tigara va trebui sa schimbi tot mai des siguranta, bateria sau alte accesorii e-tigara.

Cumpara doar din magazine recunoscute!

Accesoriile de care ai nevoie pentru a vapa sunt relativ ieftine, deci nu ai nevoie de magazine cu nume mai putin cunoscute din care sa-ti cumperi lichide, sigurante sau alta tigara electronica. Alege un magazin care iti poate oferi toate produsele de care ai nevoie, care livreaza in termen si care are o echipa bine pregatita care iti poate raspunde oricand la intrebarile tale.

SmokeMania.ro este un magazin online tigari electronice apreciat de vaperii cu experienta deoarece multumeste chiar si cel mai pretentios consumator prin calitatea produselor si a serviciilor.

#tigara electronica, #fumat, #fumatori, #magazin online , #Stiri Lifestyle