Piesa de teatru romaneasca, in premiera mondiala la New York

Marti, 12 August 2014, ora 13:14
1079 citiri
Piesa de teatru romaneasca, in premiera mondiala la New York

Piesa "Useless", a scriitoarei romane Saviana Stanescu, va fi prezentata in premiera mondiala la IRT Theater din Manhattan, in perioada 14-24 august, in regia lui Jose Zayas, potrivit unui comunicat.

Piesa va fi prezentata la IRT Theater din Manhattan cu sprijinul Institutului Cultural Roman din New York, intr-o serie de zece spectacole, in regia lui Jose Zayas, potrivit Mediafax.

"Useless" este o comedie amara care investigheaza realitatile complexe ale traficului de organe si felul in care acest flagel afecteaza oamenii de peste tot din lume. Piesa prezinta povestea a trei personaje din Europa de Est: un cuplu casatorit care a imigrat in SUA si un tanar care ajunge in SUA pentru a-si dona rinichiul.

In acest proiect sunt implicati Saviana Stanescu (autor), Jose Zayas (regizor), Steven Rishard (actor), Ana Grosse (actor), Andy Phelan (actor) si Susan Zeeman Rogers (scenograf).

Saviana Stanescu este un autor roman stabilit la New York. Fondatoare a "Immigrants Artists and Scholars in New York" (IASNY), Saviana Stanescu curatoriaza "playgroundzero" si "New York with an Accent".

Saviana Stanescu are o diploma de masterat in dramaturgie si in performance de la NYU, Tisch si preda dramaturgie la Ithaca College. Piesele ei au fost prezentate pe scena internationala si americana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premiera Useless New York, #scriitoare romanca Saviana Stanescu, #comedia Useless , #Stiri Lifestyle