Perchezitii acasa la Maria Marinescu. Sotul creatoarei de moda, suspectat de trafic de droguri

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, ora 09:12
2175 citiri
Perchezitii acasa la Maria Marinescu. Sotul creatoarei de moda, suspectat de trafic de droguri
Maria Marinescu si Frank Collin la casatoria civila

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu, sotul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare intr-o retea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicana - Franta, au precizat sursele citate.

Perchezitiile facut de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au loc la doua adrese, una fiind la imobilul in care locuieste in Romania Maria Marinescu.

Potrivit acelorasi surse, perchezitiile la locuinta Mariei Marinescu sunt facute in cadrul unei comisii rogatorii, in urma unei sesizari primite de la autoritatile franceze.

Maria Marinescu va fi audiata la sediul DIICOT, la finalul perchezitiilor.

Sotul Mariei Marinescu a fost arestat de autoritatile franceze in primavara acestui an, pentru trafic de droguri. Ancheta vizeaza un transport de peste 700 de kilograme de cocaina, Frank Colin fiind suspectat ca ar fi capul retelei de trafic de droguri.

Maria Marinescu si Frank Colin sunt casatoriti din 2009 si locuiesc in Franta.

#Maria Marinescu droguri, #moda Maria Marinescu, #Maria Marinescu Frank Collin, #Frank Collin droguri , #Stiri Lifestyle