Pantaloni, camasi, sacouri smart casual - Idei de stil pentru barbati in pas cu moda

Luni, 28 August 2017, ora 12:55
2019 citiri
Pantaloni, camasi, sacouri smart casual - Idei de stil pentru barbati in pas cu moda

Despre pantaloni, camasi, blazere si sacouri barbati smart casual se poate vorbi ore si zile la rand. Aceste outfit-uri au ajuns o "panorama" aproape idealista a zilelor noastre, tot mai prezenta in garderoba domnilor moderni.

La birou, la evenimentele corporate si la petrecerile care impun un anumit dress-code, astfel de articole definesc barbatii puternici, dar in acelasi timp stilati, atenti la propria imagine.

Nu "doar" la moda, ci smart casual

Argumentul "moda" apare intens dezbatut printre reprezentantele sexului frumos. Lansarile de creatii vestimentare au in centru indeosebi modelul feminin.

Dar moda nu se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Constituie un punct de interes si pentru domnii aratosi sau... mai putin "cadorisiti" de soarta.

Intrand putin in profunzimea subiectului "moda", indraznim sa te intrebam ce stii despre "ramura" smart casual?

Mai mult ca sigur, mereu vezi in jurul tau domni "bine imbracati" care par adevarati specialisti in arta manurii pieselor vestimentare:

* Combinatii de sacouri barbati slim fit cu t-shirt;

* Blazere in nuante luminoase, cu pantaloni in cateva tonuri mai inchise;

* Bluze lejere, reinventate pentru domnii rafinati;

* Pantaloni clasici cu forma aproape de a jeansilor etc.

Sunt doar cateva exemple inspirate din stilul smart & casual, dedicat Adamilor actuali. Acesta se potriveste cu o viata mereu activa, cu individul care nu doar asista evenimentele, ci devine partas la ele.

Moda smart casual descrie un mod de a se imbraca elegant, dar nu exagerat incat sa devina prea formal. Caracterizeaza un stil degajat, dar cu limite, in asa fel incat sa nu se confunde cu unul sport.

Cateva idei pentru stilul smart casual

Felul in care te imbraci vorbeste despre personalitatea ta. Insa in certe imprejurari, poate la locul de munca, la intalnirile de afaceri, la interviuri sau in contextele usor formale, ai nevoie de tinute ceva mai sofisticate, dar nu foarte.

Iata cateva sugestii despre acest dress-code mai mult smart decat casual:

1. "Prelucreaza-ti" cu indemanare look-ul!

Uita de eternul ansamblu jeansi-camasa si indrazneste sa-ti construiesti o infatisare ceva mai "slefuita". Creeaza-ti intreaga tinuta in jurul sacoului, una dintre "vedetele" incontestabile ale acestui trend fashion.

2. Alege tinute care te pun in valoare!

Desi te declari un militant convins al conceptului ca "nu haina-l face pe om", continua sa ramai tu. Fara sa-ti "renegi" personalitatea, i ...citeste mai departe despre "Pantaloni, camasi, sacouri smart casual - Idei de stil pentru barbati in pas cu moda" pe Ziare.com

#sacouri barbari smart casual , #Stiri Lifestyle