Oscar 2017: Cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete

Luni, 27 Februarie 2017, ora 09:51
1313 citiri

Ca in fiecare an, gala premiilor Oscar este foarte asteptata nu numai pentru trofee, ci si pentru tinutele purtate de vedete.

Presa internationala a selectat vedetele care au impresionat prin tinute, dar si pe cele care au gafat.

Iata lista castigatorilor galei Oscar din acest an, dar si detalii despre o gafa fara precedent.

Emma Stone, actrita care a obtinut trofeul pentru Cea mai buna actrita in rol principal, se numara printre vedetele care au impresionat la gala din acest an. Vedeta din La La Land a purtat o rochie semnata Givenchy, arata LA Times.

Viola Davis, care a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar in Fences, a impresionat intr-o rochie rosie, semnata Armani.

Leslie Mann a fost comparata cu Belle din "Frumoasa si Bestia" pentru rochia purtata la gala Oscar. Tinuta semnata de Zac Posen, bijuteriile de la Lorraine Schwartz si pantofii Jimmy Choo au adus-o in postura de una dintre cel mai bine imbracate actrite.

In ceea ce priveste actorii, Mahershala Ali, care este cel mai bun actor in rol secundar din acest an, a purtat un costum Ermenegildo Zegna si bine a facut, potrivit criticilor.

La polul opus, in privinta celor mai prost imbracate vedete, cei mai multi critici s-au indreptat catre Dakota Johnson, care a purtat o rochie Gucci.

Jessica Biel a purtat o rochie Kaufman Franco, dar care nu a avantajat-o absolut deloc, facand-o sa ajunga pe lista tinutelor nepotrivite.

Si Scarlett Johansson se afla pe aceasta lista, dupa ce rochia semnata Alaia a fost aspru criticata.

Ryan Gosling nu a avut noroc nici la Oscar, dar nici in privinta tinutei.

Citeste mai departe despre "Oscar 2017: Cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete (Galerie foto) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinute Oscar 2017, #rochii Oscar 2017, #castigatori Oscar 2017, #filme Oscar 2017 , #Stiri Lifestyle