Orgoliul si competitia pentru imagine in relatie

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 07:58
1182 citiri
Orgoliul si competitia pentru imagine in relatie
Foto: Arhiva personala/Vlad Muresan

Ce inseamna o relatie de succes? O relatie exclusiva? O relatie care dureaza mult? O relatie care duce la casatorie si copii?

Desi deseori ne punem intrebari legate de calitatea relatiilor in care suntem implicati, rareori putem da un raspuns clar, care sa ne dea o privire de ansamblu si care sa ne ajute atunci cand avem de luat decizii care privesc viitorul nostru (despartire, casatorie, mutatul impreuna etc.).

In prezent este aproape imposibil sa obtinem informatii sincere despre relatiile celor din jur, pentru ca toata lumea incearca sa picteze o imagine ideala, pentru a se inscrie in ceea ce ne spune societatea ca ar trebui sa se intample: relatii lungi, exclusive, care duc la casatorie si copii.

Despartirile sunt considerate "esecuri" (indiferent cat de placuta a fost relatia care s-a terminat), infidelitatile sunt ascunse si nediscutate (in realitate rata infidelitatii in cuplu este intre 26% si 75% - in functie de modul in care diversi cercetatorii definesc ...citeste mai departe despre "Orgoliul si competitia pentru imagine in relatie" pe Ziare.com

#Ce inseamna o relatie reusita, #aparenta relatii, #succes relatie sfaturi psiholog, #semne relatie nefericita , #Stiri Lifestyle