Oprah Winfrey va juca intr-un film dupa o pauza de 14 ani

Luni, 30 Iulie 2012, ora 15:52
1373 citiri
Oprah Winfrey va juca intr-un film dupa o pauza de 14 ani

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey joaca in filmul "The Butler", in regia lui Lee Daniels, acesta fiind primul sau rol intr-un film pentru marile ecrane in ultimii 14 ani.

"The Butler" are la baza povestea reala a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba pentru opt presedinti americani. Filmul porneste de la un articol publicat in ziarul Washington Post despre acest valet. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite.

Rolul principal in filmul "The Butler" va fi jucat de Forest Whitaker, iar din distributie mai fac parte John Cusack, Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr., Liam Neeson, Robin Williams si Nicole Kidman.

Aceasta este prima data cand Oprah Winfrey se intoarce pe marele ecran in ultimii 14 ani, dupa ce a jucat in "Beloved", film regizat de Jonathan Demme si lansat in 1998.

Totusi, intre timp, ea si-a imprumutat vocea unor personaje din filme animate precum "Reteaua miraculoasa/ Charlotte's Web" si "Bee Movie - Povestea unei albine/ Bee Movie".

Oprah Winfrey este supranumita "regina talk show-urilor" gratie emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat in 1986, pe postul de televiziune ABC. Episodul final, difuzat in luna mai 2011, a fost cel cu numarul 4.561. Emisiunea era urmarita, in medie, de 40 de milioane de telespectatori in SUA.

Ea este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimata, in 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.

In ianuarie anul trecut, Oprah si-a lansat propriul post de televiziune, OWN.

Oprah Winfrey a anuntat in mai ca va avea o sectiune online la Huffington Post.

Oprah va avea o sectiune online la Huffington Post

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprah Winfrey filme, #Oprah Winfrey actrita, #proiecte Oprah Winfrey , #Stiri Lifestyle