Oficialii Electric Castle au anuntat ca vor organiza editia din 2021. Cand este programat evenimentul

Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 12:16
731 citiri
Oficialii Electric Castle au anuntat ca vor organiza editia din 2021. Cand este programat evenimentul
Imagine de la editiile precedente ale Electric Castle FOTO Facebook

Oficialii Electric Castle au anuntat pe pagina de Facebook a evenimentului primii invitati de marca ai editiei programate in 2021.

Editia a 8-a a festivalului a fost reprogramata pentru perioada 14-18 iulie 2021.

Primele trupe confirmate pentru festivalul amanat din cauza pandemiei de COVID-19 sunt Twenty One Pilots, Gorillaz&Deftones, organizatorii exprimandu-si speranta ca fanii vor putea reveni pe domeniul Banffy din Bontida vara viitoare.

Organizatorii anunta de asemenea ca pana la sfarsitul acestei luni (30 noiembrie) ofera posibilitatea achizitionarii biletelor pentru cea de-a 8-a editie intr-o promotie speciala.

"Abonamentele sunt la pretul de 599 de lei, din care acum se poate achita doar 100 de lei, restul de 499 de lei urmand sa fie platit doar in 15 iunie 2021", anunta acestia intr-un comunicat de presa.

Primarul Constantei spune ca o sa discute "serios" cu IPS Teodosie, dupa ce inaltul prelat i-a scris lui Orban: "Arhiepiscopia trebuie sa respecte regulile" ...citeste mai departe despre "Oficialii Electric Castle au anuntat ca vor organiza editia din 2021. Cand este programat evenimentul" pe Ziare.com

#Electric Castle, #electric castle 2021, #invitati electric castle, #bontida , #Stiri Lifestyle