Nunta regala la Luxemburg de 600 mii de euro. Familia Regala romana, invitata

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 17:30
4671 citiri
Nunta regala la Luxemburg de 600 mii de euro. Familia Regala romana, invitata

Casatoria marelui duce mostenitor Guillaume cu contesa Stephanie de Lannoy va avea loc in acest weekend. Costurile de organizare vehiculate se ridica la 350.000 de euro pentru stat si 317.000 euro pentru orasul Luxemburg.

Principesa Margareta si principele Radu vor face o vizita de trei zile la Luxemburg, unde vor lua parte la ceremoniile oficiale, potrivit unui comunicat al Familiei Regale a Romaniei, citat de Mediafax.

Cadoul Familiei Regale romane pentru tinerii casatoriti este o rama dubla de fotografii si o cutie, realizate in piele, special pentru aceasta ocazie, de artistul Dan Coma, in culorile steagului luxemburghez.

Astfel, vineri seara, principesa Margareta si principele Radu vor participa la un dineu oficial oferit de suverani la Palatul Mare Ducal din Luxemburg.

Sambata, la ora 11.00, cuplul princiar roman va asista la ceremonia casatoriei marelui duce mostenitor cu contesa Stephanie de Lannoy, in Catedrala din Luxemburg.

Dupa ceremonia religioasa, principesa Margareta si principele Radu vor lua parte, alaturi de celelalte familii regale europene, la dejunul oficial oferit la Palatul Mare Ducal.

Animatii muzicale, un foc de artificii si concerte gratuite vor transforma aceasta casatorie a viitorului mare duce intr-un eveniment popular, chiar daca multe voci din opinia publica luxemburgheza au criticat costurile de organizare: 350.000 de euro pentru stat, 317.000 euro pentru orasul Luxemburg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#familia regala a Romanie nunta Luxemburg, #nunta regala Luxemburg pret, #ceremonie nunta regala , #Stiri Lifestyle