Muzeul Metropolitan din New York poate fi vizitat online

Joi, 12 Iunie 2014, ora 14:02
1536 citiri
Muzeul Metropolitan din New York poate fi vizitat online

Muzeul Metropolitan din New York poate fi vizitat online, gratie proiectului 'One Met. Many Worlds', ce permite accesarea virtuala a 500 de opere de arta din colectia sa enciclopedica, informeaza joi agentia EFE.

Directorul muzeului, Thomas P. Campbell, a anuntat miercuri lansarea acestui itinerariu online, care ajuta navigatorul sa ia contact cu operele intr-un mod 'distractiv, poetic si creativ', avand in vedere ca piesele sunt legate intre ele prin teme (tinerete, echilibru), culori (alb sau negru), materiale (aur) sau calitati (armonie, ferocitate).

Muzeul poate fi vizitat de pe orice dispozitiv legat la Internet, iar vizitatorii pot opta pentru una din cele 11 limbi de prezentare - engleza, araba, chineza, franceza, germana, italiana, japoneza, coreeana, portugheza, rusa si spaniola.

'One Met. Many Worlds' este un instrument inovator pentru a cunoaste colectia muzeului... Este primul proiect menit sa apropie publicul de muzeu si o incercare de a ilustra toate culturile prezente in colectia noastra, a asigurat Campbell intr-un comunicat.

Pe langa explicatiile clasice din partea muzeului, proiectul este deschis interactivitatii si ofera vizitatorului posibilitatea de a-si scrie impresiile. Acest proiect virtual se alatura altor initiative prin care Muzeul doreste sa se apropie de publicul care nu poate veni in cladirea situata pe Fifth Avenue, in apropiere de Central Park.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Muzeu Metropolitan, #muzeu New York, #vizita online muzeu Metropolitan , #Stiri Lifestyle