MTV va gazdui cel mai mare festival muzical difuzat exclusiv online

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 08:21
1296 citiri
MTV va gazdui cel mai mare festival muzical difuzat exclusiv online

MTV va gazdui "Live Music Day Festival", cel mai mare festival muzical difuzat exclusiv online, au anuntat marti reprezentantii posturilor muzicale MTV, HV1 si CMT, citati de Reuters.

Acest concert de 24 de ore va debuta in Statele Unite pe 19 iunie, la ora 19.00 EDT (23.00 GMT), si va include prestatiile artistice asigurate de peste 50 de trupe si artisti din genuri muzicale diverse, precum rock, indie, pop si folk. Printre participanti se numara Kate Nash, Hanson, Atlas Genius, Labirinth si Langhorne Slim.

Prestatiile muzicale, insotite de decernarea premiilor O Music, acordate pe baza voturilor exprimate de fani, vor fi difuzate in direct pe internet de la birourile grupului Viacom (care detine MTV, n.r.) din New York, Nashville si Los Angeles.

Ahmir "Questlove" Thompson, tobosarul trupei The Roots, va canta la tobe pe intreaga durata de 24 de ore a festivalului, intr-un maraton muzical denumit "drum-a-thon".

Internautii vor putea sa urmareasca intregul show pe computere, laptopuri, tablete si telefoane inteligente. Ei dispun, totodata, de optiunea de a selecta doar acele prestatii muzicale pe care doresc sa le vizioneze.

La prima gala O Music Awards, organizata la Las Vegas in 2011, rapperul Chiddy si duoul rap Chiddy Bang au stabilit doua noi recorduri Guinness - "cel mai lung rap freestyle" si "cel mai lung maraton de rap" - dupa ce au cantat fara intrerupere mai mult de noua ore.

MTV si posturile-surori VH1 si CMT fac parte din grupul Viacom Inc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Live Music Day Festival, #festival MTV, #premii MTV , #Stiri Lifestyle