Mos Craciunii, in congres mondial la Copenhaga

Joi, 24 Iulie 2014, ora 11:30
1029 citiri
Mos Craciunii, in congres mondial la Copenhaga

La editia din 2014 a Congresului mondial al Mos Craciunilor, desfasurat in parcul de distractii Bakken din Copenhaga, daneza Helle Jacobsen a fost incoronata miercuri ca "Mos Craciun al anului", informeaza agentia Xinhua.

In total, mai mult de 150 de Mos Craciuni, spiridusi si elfi din intreaga lume s-au adunat la Copenhaga, pentru a face schimb de experienta in cadrul evenimentului anual care dureaza trei zile.

Diverse activitati si momente de divertisment, cum ar fi parada Mos Craciunilor pe strazile din Bakken, concursuri intre Mos Craciuni sau cu participarea publicului, precum si o grandioasa gala a Craciunului au fost organizate pe perioada acestui congres.

Mos Craciunii au participat, de asemenea, la o parada si au vizitat obiective turistice din Copenhaga, intre care si celebra statuie Mica Sirena, raspandind in intregul oras bucuria specifica Craciunului.

Congresul Mondial al Mos Craciunilor are loc din 1957 la Bakken, cel mai vechi parc de distractii din lume. Congresul este actualmente atat un forum profesional, cat si un loc de intalnire pentru Mos Craciunii din intreaga lume, atragand in fiecare an mii de turisti.

#parada Mos Craciuni, #congres mondial Mos Craciuni, #Mos Craciun 2014 , #Stiri Lifestyle