Misterul monolitilor continua

Vineri, 07 Mai 2021, ora 13:29
548 citiri
Misterul monolitilor continua
monoliti

Dupa ce la sfarsitul anului trecut intreaga lume vorbea despre monolitii misteriosi aparuti peste noapte mai intai in Utah, SUA, apoi si in Romania, obiectele enigmatice revin.

De data aceasta, este vorba despre 3 astfel de monoliti care au aparut peste noapte in Bucuresti. Acestia par a fi amplasati strategic, unul dintre ei gasindu-se chiar in varful unui deal din parc.

Misterul este cu atat mai greu de descifrat de data aceasta, avand in vedere ca monolitii aparuti acum sunt inscriptionati si cu o serie de simboluri. La o prima vedere, simbolurile de pe noii monoliti par a fi fara legatura intre ele, insa oamenii sunt convinsi ca ele transmit un mesaj.

"Partea buna este ca acum avem ceva de care sa ne legam in incercarea de a descifra cine si de ce ne-a transmis acesti monoliti. Partea mai putin buna e ca nu avem un punct de referinta clar, o situatie precedenta care sa ne serveasca drept cheie, sa-i spunem, prin care sa interpretam aceste mesaje. Inca nu stim daca sunt in legatura cu evenimentele religioase de la aceasta data, dar inscriptiile parca sunt din alta zona. Nu pot sa va spun chiar acum o concluzie" a declarat George, jogger din parc.

Pentru cei care vor sa vada misteriosii monoliti cu ochii lor si sa incerce sa descifreze mesajele inscriptionate pe ei, acestia se gasesc in Parcul IOR din Bucuresti.

#monoliti, #mister, #mister monoliti , #Stiri Lifestyle