Miliardarul octogenar Richard Lugner s-a casatorit cu un model Playboy de 24 de ani

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 08:55
1879 citiri
Miliardarul octogenar Richard Lugner s-a casatorit cu un model Playboy de 24 de ani
forum.md

Miliardarul austriac Richard Lugner, in varsta de 81 de ani, s-a casatorit cu fostul model Playboy Cathy Schmitz, in varsta de 24 de ani, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc sambata, la Palatul Schonbrunn din Viena, informeaza nydailynews.com.

Aceasta este cea de-a cincea casatorie pentru magnatul austriac, renumit si pentru faptul ca invita femei celebre pentru a-i fi alaturi in fiecare an la celebrul Bal al Operei de la Viena, potrivit Mediafax.

Richard Lugner, a carui relatie cu fotomodelul german Cathy Schmitz a inceput in luna februarie, a dezvaluit presei ca isi doreste ca noua lui casnicie "sa fie una de durata".

Inainte de ceremonie, magnatul austriac a declarat pentru publicatia The Local: "In afara de diferenta de varsta, totul se potriveste intre noi".

Potrivit tabloidului Daily Mail, numeroase persoane s-au adunat sambata pe strazile din Viena pentru a vedea alaiul de nunta al miliardarului austriac.

Acesta nu a ezitat sa cheltuiasca sume importante pentru organizarea ceremoniei, organizata la celebrul Palat Schonbrunn si care a inclus o plimbare a mirilor intr-o caleasca aurie trasa de patru cai lipitani. Alaiul a fost condus de cateva persoane care au purtat costume traditionale, la petrecere s-a servit sampanie din sticle de cristal, iar mirii au eliberat doi porumbei albi dupa ceremonia oficiala.

Mireasa a parut un personaj desprins din filmele animate produse de studiourile Disney. Rochia ei a constat intr-o bustiera decorata cu numeroase pietre pretioase, o rochie lunga si vaporoasa de culoare mov si un voal alb.

"Nu am intentionat sa ne indragostim", declarase Cathy Schmitz in urma cu cateva luni intr-un interviu acordat agentiei de presa germane DPA. "S-a intamplat pur si simplu. Dragostea nu tine cont de varsta", a adaugat ea.

A facut afaceri in sectorul constructiilor

Richard Lugner este un magnat celebru in Austria, unde a facut avere cu ajutorul unor afaceri in industria de constructii. Ulterior, el a devenit cunoscut in lumea intreaga invitand o serie de femei celebre la editiile anuale ale Balului Operei de la Viena.

Printre vedetele care i-au fost alaturi s-au aflat actrite celebre precum Sophia Loren, Faye Dunaway, Claudia Cardinale, Raquel Welch, Farrah Fawcett, Pamela Anderson, Carmen Electra si Gina Lollobrigida, dar si starlete in ascensiune, precum Paris Hilton, Dita von Teese si Kim Kardashian.

Una dintre traditiile nescrise ale evenimentului este insa aceea ca magnatul Richard Lugner, in varsta de 81 de ani, sa invite in fiecare an in loja sa o vedeta internationala pentru a-l insoti la acest bal, cel mai important din sezonul vienez, care se bucura de o mare acoperire mediatica.

Anul acesta, vedeta invitata la bal a fost starleta americana Kim Kardashian, pe care milionarul austriac a platit-o cu 500.000 de dolari ca sa-i fie partenera.

Kim Kardashian a venit insa la eveniment insotita de mama sa, Kris Jenner. Desi a sosit la bal la bratul lui Richard Lugner, Kardashian a asistat la spectacol alaturi de mama sa, intr-o loja VIP separata de cea a magnatului.

Lugner nu s-a inteles cu Kardashian la bal

De altfel, Richard Lugner a fost nemultumit de Kim Kardashian, declarand presei austriece ca, in loc sa respecte programul stabilit si sa danseze cu el, vedeta a filmat impreuna cu mama sa pentru reality show-ul "Keep Up with the Kardashians". "Kim este enervanta. Ma supara pentru ca nu respecta programul. Filmeaza si nu vrea sa ma aiba in preajma. Invitata ar trebui sa fie cu mine si nu in alte locuri, asupra carora nu am cazut de acord", a spus Lugner.

Pe de alta parte, conform site-ului tmz.com, Kim Kardashian le-ar fi spus celor din anturajul sau ca "Lugner a fost agresiv" si i-ar fi cerut sa scape de personalul sau de securitate, pentru a ramane singur cu ea.

Se pare ca starleta americana a refuzat si invitatia la dans a miliardarului, preferand sa isi petreaca timpul alaturi de mama ei, Kris Jenner.

Kim Kardashian si mama ei au parasit in graba balul din acest an din cauza unui incident rasist, in timpul caruia vedeta de reality-show a fost abordata de un barbat caucazian care isi vopsise fata in negru. Sotul starletei este rapperul american de culoare Kanye West.

Balul are loc in marele auditorium al Operei de Stat din Viena si a fost inaugurat in 1854. Din programul artistic al serii fac parte momente de balet si vals.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Richard Lugner miliardar octogenar, #Richard Lugner nunta model Playboy , #Stiri Lifestyle