Mesaje emotionante ale starurilor de la Hollywood, dupa moartea actritei Carrie Fisher: Fie ca Forta sa fie alaturi de ea!

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 08:11
2063 citiri

Moartea actritei Carrie Fisher a cazut ca un trasnet. La doar 60 de ani, actrita din seria Star Wars s-a stins din viata, dupa ce suferise un atac de cord, in avion, cu cateva zile inainte. Reactiile starurilor de la Hollywood sunt emotionante.

George Lucas, creatorul francizei cinematografice "Razboiul stelelor/ Star Wars", a adus un ultim omagiu actritei Carrie Fisher, interpreta personajului Printesei Leia in franciza "Star Wars", prin intermediul unei declaratii de presa in care cineastul american a spus ca artista a fost "printesa noastra minunata si puternica".

"Eu si Carrie am fost prieteni in cea mai mare parte a vietilor noastre de adulti. Era extrem de inteligenta, o actrita talentata, o scriitoare si o interpreta de comedie cu o personalitate foarte colorata, pe care toata lumea a iubit-o", a declarat George Lucas.

"In Star Wars a fost printesa noastra minunata si puternica - curajoasa, inteleapta si plina de speranta, intr-un rol care a fost mult mai deficil decat ...citeste mai departe despre "Mesaje emotionante ale starurilor de la Hollywood, dupa moartea actritei Carrie Fisher: Fie ca Forta sa fie alaturi de ea!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Carrie Fisher reactii, #Carrie Fisher murit , #Stiri Lifestyle