Mariah Carey se plange ca a fost sabotata, dupa ce s-a facut de ras in Times Square

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 10:04
1735 citiri
Mariah Carey se plange ca a fost sabotata, dupa ce s-a facut de ras in Times Square
Foto: captura YouTube

Cantareata americana Mariah Carey acuza producatorii show-ului din Times Square ca i-au intins o cursa, facand imposibila sustinerea recitalului de Anul Nou, in timp ce Dick Clark Productions se apara, afirmand ca declaratia este absurda si defaimatoare, scrie Variety.

Purtatoarea de cuvant a artistei, Nicole Perna, a declarat duminica pentru Billboard ca producatorii "i-au intins o cursa" pentru a nu reusi sa cante. Ea a afirmat ca Mariah Carey s-a plans de probleme cu casca inainte de a urca pe scena. Cantareata a dat vina pentru esecul de la New York pe problemele tehnice si pe faptul ca nu a putut auzi muzica in casca, nereusind, astfel, sa cante cele trei piese programate.

Programul "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest" a fost transmis de ABC si a fost urmarit de peste 8,2 milioane de telespectatori, potrivit estimarilor.

Dick Clark Productions a transmis un comunicat, replica la declaratiile artistei: "Ca principal producator al evenimentelor live de ...citeste mai departe despre "Mariah Carey se plange ca a fost sabotata, dupa ce s-a facut de ras in Times Square" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mariah Carey Times Square, #Mariah Carey playback , #Stiri Lifestyle