Marea Britanie: 5.000 de papusi cu chipul printului George, scoase la vanzare. Vezi cat costa

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 15:20
2623 citiri
Marea Britanie: 5.000 de papusi cu chipul printului George, scoase la vanzare. Vezi cat costa

Micul print George, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, va debarca in curand in 5.000 de gospodarii. O firma de jucarii germana a creat o papusa cu chipul printului, anunta The Telegraph.

Pentru ca papusa sa isi pastreze caracterul deosebit, vor fi fabricate doar 5.000 de exemplare, care vor fi vandute in Marea Britanie in perioada sarbatorilor de iarna.

O papusa va costa 57 de euro si, cum creatorii ei nu fac lucrurile pe jumatate, ea plange, gangureste, isi schimba expresia fetei si adoarme daca i se canta cantece de leagan. Papusa de 46 cm este imbracata cu un costumas pe care este desenat steagul britanic in forma de inima. Se livreaza si cu o mica tetina (in cazul in care nu se opreste din plans).

"George este un bebelus foarte prietenos, dar are uneori si stari mai putin bune. Daca il deranjeaza un zgomot, incepe sa planga si poate face urat daca nu se simte bine. Nu va ingrijorati insa, il bateti putin pe spate si George isi revine", precizeaza lantul de magazine The Entertainer, unde se va vinde papusa.

#printul George papusi, #papusi Marea Britanie George, #pret papusi George , #Stiri Lifestyle