Lucruri surprinzatoare despre trecutul lui Vladimir Putin

Joi, 20 Martie 2014, ora 16:35
1509 citiri
Lucruri surprinzatoare despre trecutul lui Vladimir Putin
Foto: Arhiva

Inainte de ascensiunea rapida la putere, Vladimir Putin si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale departe de lumina reflectoarelor.

In urma recentei crize din Crimeea, WorldPost a facut o analiza succinta a trecutului liderului rus, scotand in evidenta 10 lucruri mai putin stiute despre contoversatul presedinte:

1. Familia lui Vladimir Putin a locuit intr-un apartament comun (3 familii), in St. Petersburg (pe atunci cunoscut sub numele de Leningrad). Putin a spus la un moment dat ca isi aminteste cum vana sobolani in scara blocului in care a locuit.

2. Bunicul lui Putin a lucrat ca bucatar-sef la casa de la tara a lui Lenin, iar mai tarziu a gatit si pentru Stalin de mai multe ori.

3. A castigat centura neagra la judo cand avea 18 ani si practica inca acest gen de arte martiale. Considera judo ca o filozofie de viata.

4. Putin adora romanele de spionaj si chiar a declarat la un moment dat: "ceea ce ma uimeste cel mai mult, ...citeste mai departe despre "Lucruri surprinzatoare despre trecutul lui Vladimir Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lucruri trecutul lui Putin, #lucruri necunoscute despre Putin, #mistere tineretea lui Putin , #Stiri Lifestyle