Katy Perry, implicata intr-un proces de 2 milioane de dolari cu un brand de produse cosmetice

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 13:29
1631 citiri
Katy Perry, implicata intr-un proces de 2 milioane de dolari cu un brand de produse cosmetice

Cantareata americana Katy Perry este implicata intr-un proces de 2 milioane de dolari cu brandul "ghd", specializat in produse pentru ingrijirea parului.

Potrivit site-ului TMZ.com, Jemella Group, compania din spatele brandului ghd, a solicitat instantei americane sa blocheze initiativa avocatilor cantaretei Katy Perry care doresc sa initieze un proces, intrucat artista americana sustine ca i se datoreaza suma de 2 milioane de dolari.

Katy Perry a obtinut 4,5 milioane de dolari in calitate de ambasadoare a brandului, insa Jemella Group doreste sa intrerupa aceasta colaborare cu cantareata, informeaza dailymail.co.uk.

Avocatii cantaretei sustin ca, in acest context, artista ar trebui sa primeasca o suma suplimentara de 2 milioane de dolari, pe baza unui acord verbal.

In procesul, care este inevitabil, Jamella Group va nega ca a incheiat vreodata o intelegere verbala cu Katy Perry si vor sa renunte la colaborarea cu artista americana, intrucat aceasta nu mai este la fel de populara in Europa ca in urma cu cativa ani.

Katy Perry a fost desemnata imaginea oficiala a brandului de produse cosmetice ghd in anul 2011.

Katy Perry a vandut 48 de milioane de discuri doar in Statele Unite. Printre hiturile ei se numara piese precum "Firework", "California Gurls", "E.T." si "Hot N Cold", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 si de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Artista americana a devenit in ultimii ani un veritabil brand, iar actrita si-a lansat propriul parfum, o oja si o linie de gene false. Ea este, totodata, imaginea oficiala a liniei de produse de ingrijire a pielii Proactiv si a chipsurilor Popchips.

#Perry procese, #Katy Perry procese produse cosmetice, #cantareata Katy Perry procesce cosmetice , #Stiri Lifestyle