Acestea sunt jocurile de păcănele online de la EGT cu cel mai mare payout

Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 14:32
5333 citiri
Acestea sunt jocurile de păcănele online de la EGT cu cel mai mare payout
Sursa foto: slotv.ro

Cei mai mulți dintre pasionații de păcănele au migrat în online, acolo unde au descoperit o ofertă mult mai bogată decât în agențiile terestre. Un alt avantaj important prezentat de cazinourile online este reprezentat de Payout-ul superior al jocurilor de tip slot.

Unul dintre producătorii populari care au lansat sloturi cu rată de câștig ridicată este EGT. În Top 5 păcănele online EGT cu cel mai mare Payout intră următoarele jocuri:

FRUITS KINGDOM – rată de câștig 95,25%

Este o combinație între sloturile „ca la aparate” cu fructe (cireșe, banane, portocale, mere, struguri, caise, prune, lămâi, struguri și pepene roșu) și cele inspirate din basme, printre pictograme apărând un rege și o regină (care aduc un câștig de 75 de ori miza dacă apar câte 5 pe una dintre cele 10 linii de plată).

Coroana Regală este simbolul Wild al jocului care, pe lângă faptul că înlocuiește orice simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare, plătește de 100 de ori miza rotirii. Steluța aurie este simbol Scatter, care declanșează 15 rotiri suplimentare cu factor multiplicator x3. Mărul este cel mai valoros fruct, plătind de 40x miza în care se oprește pe ecran în cinci exemplare.

SHINING CROWN – rată de câștig 96,36%

Dacă doriți să încercați jocuri EGT gratis, Shining Crown reprezintă o opțiune, dar vă recomandăm să jucați acest joc pe bani reali, pentru că sunt șanse mari să ieșiți pe plus. Payout-ul ridicat se combină cu o volatilitate scăzută, așadar distracția este garantată.

Jocul este construit în jurul coroanei strălucitoare, care este simbolul Wild. Când apare pe o rolă (2, 3 sau 4), ea se multiplică de sus până jos, ajutând la formarea combinațiilor câștigătoare. Doar dolarul și steluța aurie nu sunt substituite, ele fiind simbolurile Scatter, generatoare de câștiguri apreciabile. Cel mai mare câștig din jocul de bază este oferit de cinci șeptari (de 500 de ori miza).

Shining Crown are un jackpot progresiv cu cărți pe patru niveluri, dar și funcția Gamble, caracteristică sloturilor EGT, prin care poate fi multiplicat fiecare câștig.

DRAGON REELS – rată de câștig 96,44%

Cei care cred în horoscop se pot relaxa cu un slot creat special pentru ei. Roata pe care sunt trecute toate semnele zodiilor este simbolul Wild, care se extinde pe toată rola atunci când apare pe ecran. Simbolul care înglobează papirusul, pana și compasul este Scatter. Pictograma astrologului plătește de 600 de ori miza, dacă apare de cinci ori pe o linie de plată.

Nu există funcție de Free Spins, însă există Jackpot Cards, pe patru niveluri. Trefla reprezintă nivelul 1, rombul – nivelul 2, inima neagră – nivelul 3, iar inimă roșie – nivelul 4. Jackpotul este declanșat aleator, indiferent de valoarea mizei.

BURNING HOT – rată de câștig 96,45%

Jocul cu cel mai mare Payout din selecția de păcănele produse EGT este Burning Hot, un slot clasic, cu fructe și cu șeptari, al cărui „Wild” este trifoiul cu patru foi, simbolul universal al norocului. Acesta substituie toate simbolurile, cu excepția dolarului și steluței violet, care sunt simboluri Scatter.

Cinci „dolari” stabilizați pe ecran aduc un câștig de 100 de ori miza rotirii, iar trei steluțe plătesc de 20 de ori miza. Cel mai valoros simbol din joc este șeptarul. Cinci astfel de pictograme pe una dintre cele cinci linii de plată înseamnă un câștig de 600 de ori miza învârtirii. Dintre fructe, cele mai valoroase sunt strugurele și pepenele.

#jocuri online, #pacanele, #pacanele online, #castiguri record , #Stiri Lifestyle