Invatati cum sa va lasati de fumat cu tigara electronica

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 10:47
1678 citiri
Invatati cum sa va lasati de fumat cu tigara electronica

Fumatorii din ziua de astazi au la dispozitie o optiune in plus fata de clasicele tigari pe baza de tutun: tigara electronica. Cu avantaje deosebit de importante pentru sanatate, tigara electronica este un dispozitiv care chiar merita toata atentia si tot interesul din partea fumatorilor.

E-cig este o alegere mai buna din multiple motive si veti avea si alte beneficii atunci cand adoptati vapatul in locul fumatului.

Tigara electronica va permite sa primiti necesarul de nicotina la care ati facut adictie fumand tigari clasice, fara insa a inhala si gudron, monoxid de carbon si alte toxine daunatoare, pastrundu-va in acelasi timp toate gesturile relationate cu fumatul.

Apoi veti remarca si impactul pe care fumatul electronic il are asupra reducerii cheltuielilor lunare, tigarea electronica fiind o varianta mult mai economica pentru cei care inca nu vor sa renunta la obiceiurile preferate. Aceste dispozitive electronice nu produc fum secundar, ceea ce le face sa fie mult mai sigure pentru mediul inconjurator, pentru persoanele din jur si in primul rand pentru cel care le foloseste.

In privinta sanatatii, persoanele care aleg tigara electronica nu trebuie sa isi faca griji asupra efectelor negative pe care aceasta le-ar putea avea asupra organismului, pentru simplul motiv ca ele nu exista. Consumul de nicotina prin intermediul tigarii electronice nu este daunator deoarece nicotina din compozitia tuturor sortimentelor de e-lichide este pura si adaugata intr-o cantitate extrem de precis determinata.

In plus, aceste lichide sunt un amestec de 4 ingrediente de uz alimentar care nu dauneaza in niciun fel sanatatii. Este vorba despre propilen glicol, glicerina vegetala, nicotina si aroma.

Vaporii obtinuti din aceste lichide nu contin in mod evident toxinele care se regasesc in fumul de tigara si nu aduc niciun factor daunator in organismul consumatorilor. Gudronul este o substanta deosebit de periculoasa care se regaseste in fumul de tigara, indiferent cat de light sunt sortimentele de tutun pe care le alegeri, insa cu tigara electronica eliminati orice fel de risc asociat cu fumatul de tutun.

In afara de sanatatea consumatorului, tigarile pe baza de tutun afecteaza prin eliberarea fumului secundar atat sanatatea oamenilor, cat si sanatatea mediului. Din ce in ce mai multe norme si reguli interzic fumatul in spatiile publice, dar pentru ca tigara electronica nu produce fum, ea este perfect sigura pentru cei din jur si utilizarea ei este permisa oriunde.

Tigara electronica este dispozitivul unic care va lasa sa decideti exact cat de mult vreti sa vapati, pentru ca deja nu mai este vorba despre fumat. Daca atunci cand aprindeti o tigara o fumati pana la filtru, e-cig va permite sa luati chiar si numai un puf sau doua, fara a risipi nimic.

Acest lucru va ofera control asupra obiceiului si nu mai are efectul psihologic al aprinderii unei tigari noi dupa cea tocmai terminata, reducand treptat consumul de nicotina. Oricum consumul de nicotina il veti putea reduce la zero folosind lichide care nu contin acest adaos. Prin urmare o tigara electronica poate aduce doar beneficii celor care vor sa invete cu adevarat cum pot renunta la atat de periculoasa obisnuinta de a fuma.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

#tigara electronica sanatate, #beneficii tigara electronica, #economii tigara electronice, #avantaje tigara electronica , #Stiri Lifestyle