Insule private scoase la vanzare (Galerie foto)

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 07:02
4108 citiri
Insule private scoase la vanzare (Galerie foto)

Insulele private au intrat in oferta agentiilor imobiliare la fel ca orice alt tip de proprietate. Cu preturi ce prornesc de la cateva sute de mii de euro pana la zeci de milioane de euro, insule de vanzare se gasesc in toate colturile lumii.

Iata cateva exemple de la Businessinsider:

Pentru 110 milioane de dolari poti deveni proprietarul insulei Cave Cay din Bahamas. Insula are un pista de aterizare pentru avioane pentru a usura accesul viitorilor proprietari.

O alta insula din Bahamas este scoasa la vanzare pentru 85 milioane de dolari. Aici este construita o casa cu 11 camere si 11 bai.

In schimbul a 78 milioane de dolari poti cumpara insula Shelter din Montana. Locuinta construita pe aceasta insula dispune de cateva facilitati deosebite, printre care se numara o pivnita de vinuri sau o sala de gimnastica.

Daca preferi Europa, poti cumpara o insula situata in Marea Egee pentru 46,6 milioane de dolari. Poti ajunge pe insula cu vaporul de la Atena, calatoria durand mai putin de 30 de minute. Pana in prezent pe insula nu este construita nicio locuinta, desi suprafata disponibila se ridica la patru milioane de metri patrati de teren.

Daca nu dispui de un buget generos, in schimbul a 572.000 de dolari poti avea propria insula in Suedia. Aflata in Lacul Mjorn, insula are un relief deluros. Singura casa construita aici se intinde pe 1.400 de metri patrati si are cinci dormitoare.

#pret insula scumpa, #vanzare insula, #casa insula vanzare , #Stiri Lifestyle