Institutul Cervantes se muta, in iulie, in cladirea Hotelului Cismigiu

Duminica, 24 Iunie 2012, ora 11:09
1763 citiri
Institutul Cervantes se muta, in iulie, in cladirea Hotelului Cismigiu

Institutul Cervantes din Bucuresti isi va desfasura activitatea intr-un nou sediu, in cladirea Hotelului Cismigiu de pe Bulevardul Elisabeta, incepand cu cea de-a doua saptamana din luna iulie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii institutului.

Noul sediu dispune de sali de curs, biblioteca, un auditorium si sala de expozitii.

Cursurile de vara organizate de Institutul Cervantes vor avea loc la noul sediu, tot din a doua saptamana a lunii iulie, iar iubitorii de film sunt asteptati in august la o serie de proiectii intitulata "Escuela de Calor" - "filme reci pentru seri calduroase".

Instituto Cervantes din Bucuresti isi exprima satisfactia de a fi luat parte la renovarea unui edificiu emblematic al Bucurestiului asa cum este Hotelul Cismigiu, care a fost cumparat si, din 2009, restaurat de compania spaniola Hercesa.

Institutul Cervantes din Bucuresti s-a deschis oficial in ianuarie 1995, aflandu-se in prezent in zona Batistei.

Directorul institutului este Juan Carlos Vidal Garcia.

Institutul Cervantes este o institutie creata de Spania in anul 1991, cu scopul de a promova si preda limba spaniola si de a difuza cultura Spaniei si a tarilor vorbitoare de limba spaniola. Sediul central al institutiei se afla la Madrid si la Alcala de Henares, orasul unde s-a nascut scriitorul Miguel de Cervantes.

Institutul Cervantes este prezent pe patru continente, cu peste 40 de centre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#institutul Cervantes mutare sediu, #institutul Cervantes hotel Cismigiu , #Stiri Lifestyle