Infidelitatea e de vina pentru sfarsitul unei relatii? De ce nu spune "te iubesc"?

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 10:22
1279 citiri
Infidelitatea e de vina pentru sfarsitul unei relatii? De ce nu spune "te iubesc"?
Foto: Arhiva personala/Vlad Muresan

Nu exista om care sa nu fi avut probleme in relatie. Insa si cele mai comune situatii neplacute au explicatii mai profunde decat ne-am imagina. Daca am sti ce se ascunde in spatele unui refuz sau chiar infidelitatii, am sti cum sa abordam lucrurile.

Cititorii Ziare.com s-au deschis fata de noi, expunand situatiile lor de viata si cerand sfatul psihoterapeutului Vlad Muresan.

"Dupa o casnicie de 21 de ani sotul meu se decide sa ii puna capat. Nu am avut dovezi clare, dar stiu ca a fost infidel mai multi ani. Aceste au venit acum 2 ani. Am trecut mai departe, cu greu, dorind sa fim o familie.

Acum a gresit din nou si nu mai doreste sa incerce sa reparam relatia de cuplu, spunand ca nu se mai poate face nimic. Eu as dori sa mai incercam sa fim iar impreuna. Se mai poate face ceva?", ne scrie o cititoare.

Psihologie pe intelesul tau, cu Vlad Muresan: Cearta si compromisul in cuplu

Din moment ce sotul dvs. decide sa puna capat casniciei inseamna ca nu considera ca "a gresit" ...citeste mai departe despre "Infidelitatea e de vina pentru sfarsitul unei relatii? De ce nu spune "te iubesc"?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#De ce nu spune te iubesc, #infidelitate cuplu, #psihoterapeut Vlad Muresan, #probleme cuplu rezolvare psiholog , #Stiri Lifestyle