Incepe Neversea, cel mai mare festival de la malul Marii Negre: Sunt asteptati 150 de artisti

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 09:53
1289 citiri
Incepe Neversea, cel mai mare festival de la malul Marii Negre: Sunt asteptati 150 de artisti
Foto: Facebook/Neversea

Pe litoral se anunta trei zile pline de relaxare, voie buna si multa muzica, pentru ca incepe festivalul Neversea.

Evenimentul, la care sunt asteptati peste 150.000 de oameni, are loc plaja in Constanta, pe segmentul cuprins intre plaja Modern si plaja Trei Papuci.

Citeste si Festivalul Neversea va avea loc pe alta plaja, mai mica

Pana pe 9 iulie peste 150 de artisti internationali vor intretine atmosfera.

Printre cei care vor urca pe scena se numara Jason Derulo, Rita Ora, Years&Years si Ella Eyre, Dua Lipa, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Dub FX, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson Dj Set, Foreign Beggars, Netsky Dj Set, Zeds Dead, Mike Perry si Klangkarussell DJS.

"Neversea este un nou festival de vara care va dura 3 zile si 3 nopti, un eveniment care reuneste muzicieni, DJ si artisti de talie mondiala cu spectacole si scenografii unice in lume.

Neversea promoveaza diversitatea muzicii si ideea de conectare a publicului prin puterea ei, prin increderea intr-un un viitor global pozitiv si, bineinteles, prin magia naturala a Marii Negre", spun organizatorii.

A.G. ...citeste mai departe despre "Incepe Neversea, cel mai mare festival de la malul Marii Negre: Sunt asteptati 150 de artisti" pe Ziare.com

#festival Neversea plaja, #Neversea litoral, #festival Neversea , #Stiri Lifestyle