În linie dreaptă către UNTOLD 2021

Miercuri, 25 August 2021, ora 16:39
259 citiri
În linie dreaptă către UNTOLD 2021
Untold FOTO: Facebook.com

Organizatorii și partenerii festivalului de muzică UNTOLD 2021 au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment. Vara este pe sfârșite, însă distracția se va prelungi în acest sezon și la început de toamnă, la Cluj-Napoca, acolo unde se va desfășura UNTOLD 2021 în perioada 9 - 12 septembrie.

Peste 200 de artiști de top la nivel internațional sunt invitați la cea de-a 6-a ediție a festivalului care a pus România pe harta divertismentului muzical din Europa.

David Guetta - DJ-ul număr 1 al planetei, Dimitri Vegas & Like Mike (pe locul 2 în topul DJ Mag 100 cei mai buni DJ-i), Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script, Afrojack, Alok, DJ Snake, Lost Frequencies, Quintino și Tyga sunt printre numele cap de afiș la UNTOLD 2021.

Fiecare zi și fiecare scenă dintre cele 6 (Mainstage, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Fortune și Time) vine cu o mulțime de experiențe intense pentru fanii muzicii de calitate.

Sute de mii de oameni sunt așteptați să se distreze la maxim, alături de artiștii care vor urca în acest an pe scena principală de la UNTOLD. La fiecare ediție de festival, Mainstage-ul are un concept unic, de proporții, care impresionează puternic.

În 2019, Codex of Magic a punctat cea de-a cincea ediție a festivalului, când scena principală a depășit 1.500 de metri pătrați de ecran LED, cu un decor uriaș 3D cu o deschidere de 90 de metri. Scenele secundare vin cu artiști reprezentanți ai diverselor nișe muzicale, de la techno, deep tech, house, tech house, trance, drum&bass, dubstep, trap, hip-hop și până la trip hop.

O asemenea desfășurare de forțe și energie are nevoie de parteneri de top, companii care se implică pentru ca publicul să se bucure de divertisment de cea mai bună calitate. Un astfel de brand este Vlad Cazino, care a anunțat deja prezența la festivalul UNTOLD 2021 cu trupa completă a Vampirului Vlad (simbolul cazinoului online), alături de Micutzu și Bordea.

Vlad Cazino promite că va fi o gazdă excelentă la Cluj, așa cum a fost și la NEVERSEA, organizând concursuri dinamice cu diferite premii atractive, competiții muzicale și de mimă. În plus, numeroase surprize îi așteaptă și pe cei care iubesc jocurile de poker, blackjack, jenga, connect 4 sau chiar baschet, iar „cireșele de pe tort” vor fi mega-show-rile de stand-up comedy pe care Bordea și Micutzu, parteneri ai distracți ...citeste mai departe despre "În linie dreaptă către UNTOLD 2021" pe Ziare.com

#untold, #festival, #Festivalul Untold , #Stiri Lifestyle