Imagini de la cel mai recent incident aviatic in care a fost implicat Harrison Ford (Video)

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 22:21
958 citiri

Vestea ca Harrison Ford a fost implicat intr-un nou incident aviatic, in urma cu cateva zile, a venit ca un soc pentru fanii sai, tinand cont ca acesta a fost la un pas de a-si pierde viata in urma cu doi ani. Miercuri, au aparut pe Internet si imagini cu acest nou incident aviatic.

In urma cu o saptamana, actorul, care pilota avionul sau cu un singur motor, a fost directionat de turnul de control spre o pista de aterizare a unui aeroport din California de Sud. A confundat insa pista si a aterizat pe o alta, aflandu-se o vreme deasupra unui Boeing plin de pasageri care decola.

Practic, asa cum se poate vedea si in imagini, micul avion pilotat de actorul de 74 de ani a trecut la cativa metri de aeronava in care se aflau peste 100 de oameni.

O inregistrare audio a turnului de control arata ca Ford intreaba la un moment dat: "Acel avion de linie trebuie sa fie sub mine?", informeaza Variety.

In prezent, Harrison Ford este anchetat de Administratia Federala a Aviatiei (FAA) in legatura cu acest incident.

Actorul are multe ore de zbor la activ, insa a avut si destule incidente, cel mai grav fiind cel din urma cu doi ani, cand s-a ales cu un brat fracturat si rani la cap.

...citeste mai departe despre "Imagini de la cel mai recent incident aviatic in care a fost implicat Harrison Ford (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imagini incident avion Harrison Ford, #Harrison Ford gresit pista aeroport video , #Stiri Lifestyle