Idei de cadouri pentru copii in functie de varsta si cum sa tratezi obsesia pentru personajul preferat - Interviu

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 06:04
1310 citiri
Idei de cadouri pentru copii in functie de varsta si cum sa tratezi obsesia pentru personajul preferat - Interviu
Foto: Arhiva personala/Sinziana Burcea

A cumpara unui copil un cadou se poate dovedi adesea o misiune dificila. Poate fi greu si pentru parinti, chiar daca isi cunosc bine copiii, si cu siguranta chiar mai complicat pentru cei din afara familiei.

Trebuie sa fie ceva care sa-i faca placere celui mic, dar care sa-l si ajute in dezvoltarea ulterioara, sa aiba caracter educativ. Destul de complicat, trebuie sa recunosti.

Ziare.com a stat de vorba cu Sinziana Burcea, psiholog clinician principal si psihoterapeut adlerian, pentru a afla ce fel de cadouri sunt potrivite pentru copiii de diferite varste si care sunt criteriile de care ar trebui sa tinem cont atunci cand alegem daruri pentru ei.

Cand nu se pune problema unei nevoi (cel mic are nevoie de uniforma, ghiozdan etc.), cum ar trebui sa fie acest cadou, pe ce considerent ar trebui sa mergem cand il alegem?

Minunate sunt cadourile pentru copii. Oare cine nu s-a bucurat de candoarea zambetului unui copil multumit de surpriza primita? Poate ca la inceput de drum ...citeste mai departe despre "Idei de cadouri pentru copii in functie de varsta si cum sa tratezi obsesia pentru personajul preferat - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri copii varste, #copii cadouri psiholog, #psihoterapeut Sinziana Burcea, #copii daruri idei varsta, #lego copii dezvoltare abilitati , #Stiri Lifestyle