5 idei pentru a include culorile în ținutele de vară

Luni, 08 August 2022, ora 17:31
560 citiri
5 idei pentru a include culorile în ținutele de vară

Uneori, introducerea culorilor în ținute poate fi un subiect dureros pentru foarte multe persoane, mai ales vara, când se poartă cele mai trăsnite culori. Nu trebuie să îți fie teamă de ele și nici să rămâi blocat în ținute monocrome, sau în tonuri neutre și, respectiv, în alb și negru. Iată mai multe idei care te vor ajuta să introduci mai multe nuanțe în ținutele tale.

Sandale verzi la o ținută nude

Îți plac ținutele nude și pentru vară le consideri cele mai potrivite? Atunci nu pune la ele tot o pereche de sandale nude sau albe. Negrul este o nuanță prea tare pentru nude așa că poți alege ceva mai colorat. De ce nu încerci o variantă cu sandale verzi. Pot fi acea pată de culoare de care ținuta ta are nevoie pentru a ieși în evidență. Poți completa cu accesorii în mai multe nuanțe de verde sau în mai multe culori complementare cu verdele din picioare.

De asemenea, poți purta sandale verzi și în alte combinații. Spre exemplu, le poți integra în ținutele care mai au un strop de verde în imprimeuri sau în alte detalii și totul depinde de fapt de modul în care vrei să arate efectul general.

Sandale roșii în ținute cu personalitate sau pentru petreceri

Poți purta sandale roșii atât în ținutele de zi cu zi cât și în cele de petrecere sau pentru zilele în care vrei să dai personalitate outfiturilor tale. Sandalele roșii se integrează atât în ținute monocrome, cât și în cele colorate. Poți să le asortezi cu alb, nude și negru, dar poți să le incluzi și în outfiturile care au un strop de roșu pe ele sau care au și albastru în ele, pentru că roșul merge perfect cu albastrul.

De asemenea, la ținutele care sunt all red, ar trebui să pui tot sandale de culoare roșie, preferabil în aceeași nuanță cu cea a hainelor. Se spune că la ținutele complet roșii nu se potrivește nimic altceva decât o pereche de pantofi care sunt tot roșii.

O bluza roșie ca focul care să atragă atenția în zilele de vară

Roșul se poartă în orice sezon, iar vara nu face excepție de la această regulă. O bluză roșie este una dintre cele mai bune alegeri în acest sens. În privința modelului ai libertate absolută. Poți alege o bluză mulată, una foarte vaporoasă sau chiar o cămașă roșie. Totul depinde aici de tipul de ținută pe care îl faci sau de stilul tău.

Nu uita de imprimeuri!

Imprimeurile arată foarte bine în orice anotimp, dar vara pare a fi sezonul lor. Acum îți poti face de cap cu toate tipurile de imprimeuri care îți plac și așa vei aduce culoarea în ținutele tale. În plus, aceste printuri îți oferă ocazia de a purta încălțăminte colorată pentru că poți să o asortezi cu una dintre culorile pe care le ai pe haine.

Nu evita tonurile stridente și îndrăznețe!

Fucsia, verde, oranj si galben neon, nu te speria de culori! Toate pot fi integrate în ținutele de vară. Este alegerea ta dacă le folosești sub formă de blocuri de culoare sau doar în accesorii, în imprimeuri sau în încălțăminte, dar este perfect dacă le faci și lor loc în outfituri anul acesta.

#culori, #tinute vara , #Stiri Lifestyle