Harrison Ford a cazut cu avionul

Vineri, 06 Martie 2015, ora 08:38
1379 citiri
Harrison Ford a cazut cu avionul
Foto: Zimbio.com

Harrison Ford s-a prabusit, joi, cu avionul pe care il pilota. Accidentul a avut loc la putin timp dupa decolarea de pe Aeroportul Santa Monica.

Avionul in care se afla actorul a avut probleme cu motorul si a incercat sa faca o aterizare de urgenta, prabusindu-se pe un teren de golf din California.

Harrison Ford pilota un avion de epoca din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa cum a declarat un reprezentant al starului.

"Nu a avut alta optiune decat sa faca o aterizare de urgenta, ceea ce a facut in conditii de siguranta. Leziunile suferite nu i-au pus viata in pericol si se va recupera complet", a mai spus reprezentantul lui Ford, citat de TMZ.

Patrick Butler, reprezentant al Departamentului de Pompieri Los Angeles, a fost cel care l-a identificat pe Harrison Ford ca fiind victima accidentului aviatic.

Acesta a precizat ca actorul a suferit traume minore si ca era constient in momentul in... citeste mai departe despre "Harrison Ford a cazut cu avionul: Imagini de la locul prabusirii (Galerie foto) " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Harrison Ford prabusit avion, #Harrison Ford avion accident, #Harrison Ford prabusit teren golf , #Stiri Lifestyle