George Clooney construieste un buncar pentru a-si proteja sotia

Marti, 15 Martie 2016, ora 13:54
1042 citiri

George Clooney ia masuri extreme de securitate. Actorul ar fi luat decizia extrema de a construi un buncar in interiorul resedintei sale din Berkshire, vestul Londrei, pe langa alte masuri de securitate prevazute de actor pentru a-si proteja sotia, Amal, avocat extrem de cunoscut la nivel mondial, care a primit recent amenintari cu moartea.

In prezent, Amal Clooney este implicata, printre altele, in procesul lui Mohamed Nasheed, fost presedinte al Maldivelor in perioada 2008-2012, care se afla in inchisoare pentru terorism si risca o pedeapsa de 13 ani pentru abuz de putere. Avocata britanica de origine libaneza pledeaza pentru dreptul clientului sau de a efectua pedeapsa la domiciliu, asa cum s-a intamplat pana la inceputul lunii martie, cand masura a fost revocata.

George Clooney, despre sotia sa: Cam asta e tot ce fac eu acum

Organizatia Amnesty International a spus despre condamnarea lui Nasheed ca ar fi fost "motivata politic", iar SUA si-au exprimat preocuparea pentru ...citeste mai departe despre "George Clooney construieste un buncar pentru a-si proteja sotia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Clooney construieste buncar, #George Clooney buncar sotie, #George Clooney buncar Amal , #Stiri Lifestyle