Gentile US Air Force, pentru prima data in Romania. Te tenteaza?

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 00:00
2581 citiri
Gentile US Air Force, pentru prima data in Romania. Te tenteaza?

Daca ideea de armata americana te inspira si te face sa te simti ca unul dintre cei mai faimosi puscasi marini, iata ca ai acum ocazia sa porti cel putin un accesoriu din acest "film".

Pentru prima data in Romania sunt disponibile accesoriile pe care le-ai vazut in "Top Gun", "Cursa Spatiala", "Marea Evadare" si au fost purtate de multi actori, artisti si sportivi celebri precum Bruce Willis, John Travolta, Sean Penn, Silvester Stallone, Anthony Queen, Eminem, The BackStreet Boys, Ben Affleck si Shaquille O'Neal.

Business24 iti recomanda gentile Avirex, aduse in tara noastra de magazinul My Man.

Avirex este un brand american care produce articole inspirate de stilul Fortelor Aeriene Armate ale SUA.

Primele produse Avirex au fost create manual in perioada dintre cele doua razboaie mondiale si vandute soldatilor din armata SUA - in special celor din Marina si Fortele Aeriene.

In 1975, Avirex a inceput oficial sa distribuie produse publicului, iar in 1987 au devenit unul din principalii furnizori de articole militare pentru guvernul Statelor Unite.

"Cand porti un produs Avirex, incorporezi o parte din istoria americana in garderoba ta. Avirex este un brand cu o identitate foarte puternica si precisa, cu o poveste care merita stiuta", spune Elena Miu, cea care a adus brandul Avirex in Romania prin My-Man.ro.

Stilul Avirex este acum completat de noile genti Military, Aviation si Navy, concepute in SUA si fabricate in Centrul Avirex din Milano.

Creata si influentata de stilul vestimentar al armatei SUA, noua colectie este o versiune moderna si functionala a gentilor autentice de aviatie folosite de catre armata.

Design-ul lor este gandit pentru a maximiza spatiul si utilitatea - exact ca in perioadele de razboi.

Gentile sunt realizate din materiale precum piele naturala de cal, canvas cerat foarte rezistent si un material textil special, rezistent la uzura, care garanteaza o folosire de lunga durata.

#genti Fortele Aeriene SUA, #genti Avirex , #Stiri Lifestyle