In fiecare saptamana, chef Marian Lupu sugereaza cititorilor Ziare.com o reteta delicioasa si care nu implica mari talente de bucatar. In aceasta saptamana, acesta recomanda "Salata de ton rosu cu cartofi violeti".
Ingrediente:
-ton 0,100 kg
-rucola 0,015 kg
-valeriana 0,010
-radichio (cunoscuta si ca cicioare rosie) 0,010 kg
-baby spanac 0,010 kg
-rosii cherry 0,060 kg
-ridiche rosie 0,010 kg
-broccoli 0,050 kg
-fasole verde 0,020 kg
-cartofi violeti 0,100 kg
-tapioca 0,005 kg.
Gateste cu suflet cu Chef Doru Serban: Paine alba ca un cozonac
Cum se prepara:
Tonul il punem pe gratar sau tigaie cam 5-6 secunde pe toate laturile. Dupa acest proces termic se ...citeste mai departe despre "Gateste cu suflet cu chef Marian Lupu: Salata de ton rosu cu cartofi violeti" pe Ziare.com