Gateste cu suflet cu chef Marian Lupu: Salata de ton rosu cu cartofi violeti

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 17:24
1669 citiri
Gateste cu suflet cu chef Marian Lupu: Salata de ton rosu cu cartofi violeti
Foto: Chef Marian Lupu

In fiecare saptamana, chef Marian Lupu sugereaza cititorilor Ziare.com o reteta delicioasa si care nu implica mari talente de bucatar. In aceasta saptamana, acesta recomanda "Salata de ton rosu cu cartofi violeti".

Ingrediente:

-ton 0,100 kg

-rucola 0,015 kg

-valeriana 0,010

-radichio (cunoscuta si ca cicioare rosie) 0,010 kg

-baby spanac 0,010 kg

-rosii cherry 0,060 kg

-ridiche rosie 0,010 kg

-broccoli 0,050 kg

-fasole verde 0,020 kg

-cartofi violeti 0,100 kg

-tapioca 0,005 kg.

Gateste cu suflet cu Chef Doru Serban: Paine alba ca un cozonac

Cum se prepara:

Tonul il punem pe gratar sau tigaie cam 5-6 secunde pe toate laturile. Dupa acest proces termic se ...citeste mai departe despre "Gateste cu suflet cu chef Marian Lupu: Salata de ton rosu cu cartofi violeti" pe Ziare.com

#Salata de ton rosu cu cartofi, #Chef Marian Lupu retete, #Chef Marian Lupu, #retete culinare , #Stiri Lifestyle