Fotomodel rapit in Italia, pentru a fi vandut la licitatie. Era sa ajunga in haremul unui seic

Duminica, 06 August 2017, ora 19:12
1389 citiri
Fotomodel rapit in Italia, pentru a fi vandut la licitatie. Era sa ajunga in haremul unui seic
Foto: Foto: Facebook / Chloe Ayling

O tanara fotomodel din Marea Britanie a fost rapita, drogata si sechestrata si era sa fie scoasa la licitatie pe Internet, pentru a ajunge in haremul unui seic arab, in timpul unei deplasari in Italia.

Potrivit politiei italiene, modelul Chloe Ayling, in varsta de 20 de ani, din Marea Britanie, a ajuns in Milano in 10 iulie, pentru o sesiune foto aranjata prin agentul sau.

Insa cand a ajuns in studioul unde ar fi trebuit sa aiba loc sedinta foto, femeia a fost drogata si pusa in portbagajul masinii chiar de catre cel care ar fi trebuit sa o fotografieze si complicii acestuia, arata politia italiana.

(Reconstituirea politistilor italieni)

A fost dusa intr-un mic oras langa Torino, unde a fost tinuta prizoniera de Lukasz Pawel Herba, un cetatean britanic nascut in Polonia, in varsta de 30 de ani, arata Reuters, citand autoritatile italiene.

Herba i-a cerut agentului femeii sa-i plateasca 300.000 de dolari pentru eliberarea acesteia, amenintand ca altfel o va vinde la licitatie pe Internet.

Cateva zile mai tarziu, cand a aflat ca tanara este mama unui copil, Pawel Herba a decis sa o elibereze si a insotit-o pana la consulatul britanic din Milano, unde a si fost arestat.

Chloe Ayling le-a spus politistilor ca polonezul i-a marturisit ca a castigat peste 15 milioane de euro din vanzarea femeilor, cele mai multe fiind destinate haremurilor unor arabi, arata The Telegraph.

(Ultima imagine postata de fotomodel, la sosirea in Italia)

Citeste si Vandute goale, la licitatie: Povestea cutremuratoare a virginelor yazidi, facute sclave in Siria

A.S. ...citeste mai departe despre "Fotomodel rapit in Italia, pentru a fi vandut la licitatie. Era sa ajunga in haremul unui seic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#model rapit drogat licitatie, #femeie rapita drogata licitatie online, #model britanic licitatie arestare , #Stiri Lifestyle