Fiat 500 by Gucci - Inca o masina pentru colectia ta

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
4451 citiri
Fiat 500 by Gucci - Inca o masina pentru colectia ta

Fiat a creat modelul "500 by Gucci" in colaborare cu Frida Ciannini, Creative Director Gucci, o masina perfecta pentru colectia ta. Bijuteria poarta insemnele casei de moda si vine cu accesorii pe masura, potrivite pentru micile deplasari zilnice in oras.

Fiat 500 by Gucci este disponibil cu un exterior vopsit in negru lucios sau alb para lucios si vine cu diverse elemente cromate, jante unice din aliaj usor si dungi Gucci in culorile verde-rosu-verde pe laterale impreuna cu semnatura Gucci pe piloanele B si in partea din spate.

De asemenea, dungile verde-rosu-verde apar si la interior pe scaune, pe schimbator de viteze, pe cheia de contact si pe covorase.

Scaunele noului Gucci Fiat 500 au primit tapiterie din piele Frau in doua culori cu diverse broderii si accente cromate. Fiat 500 by Gucci este propulsat de un motor de 1,4 litri ce dezvolta 100 cai putere.

Poti obtine 500 by Gucci doar pe comanda

In plus, Fiat 500 by Gucci va dispune si de o colectie exclusiva "500 by Gucci" ce va include diverse accesorii si articole de vestimentatie, toate disponibile in magazinele Gucci si online. Aceasta colectie speciala cuprinde inclusiv pungi, palarii, esarfe, ochelari de soare si chiar un ceas de mana.

Daca acest model ti-a atras atentia, atunci trebuie sa stii ca in Romania nu se importa, ci se face pe comanda, iar in Europa de Vest, Fiat 500 by Gucci are un pret de pronire de 17.000 de euro.

Istoria Fiat 500 by Gucci

In anul in care Italia serba 150 de ani de la unificare, iar Gucci 90 de existenta, casa de moda si constructorul auto Fiat au batut palma pentru un model aparte: 500 by Gucci.

Masina este rodul colaborarii dintre Gucci si Centrul de Stil Fiat, un proiect menit sa sporeasca atractivitatea micului 500 si sa-i creeze trasaturi mai aparte.

"In anii '50, atunci cand a fost lansat, Fiat-ul 500 a dat nastere unei revolutie a stilului. A devenit foarte repede masina must-have a acelor timpuri. De asemenea inca de cand Guccio Gucci a fondat compania sa, in 1921, fiind atunci producatoare de genti si geamantane, ne-a preocupat idea de a calatori cu stil", a declarat Frida Giannini, creative director Gucci.

#fiat 500 by gucci, #gucci in romania, #editie special, #casa de moda, #constructor auto , #Stiri Lifestyle