Festivalul Rock the City a fost anulat. Cum iti poti recupera banii

Joi, 13 Iulie 2017, ora 14:24
1214 citiri
Festivalul Rock the City a fost anulat. Cum iti poti recupera banii
Foto:Arhiva Pixabay

Festivalul Rock the City, editia a VIII-a, programat pentru 27 august la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat, informeaza un comunicat de presa al D&D East Entertainment, organizatorii evenimentului.

"Timp de opt ani, festivalul Rock the City a adus in Bucuresti o varietate de genuri muzicale. In acest an, cu parere de rau va anuntam ca, din cauza unor motive neprevazute si independente de vointa organizatorilor, nu vom putea continua cu editia planificata pentru data de 27 august 2017", se precizeaza in comunicat.

Pentru restituirea contravalorii biletelor, fanii sunt rugati sa mearga la punctele de vanzare Eventim de la care au fost achizitionate acestea. Pentru biletele achizitionate online, cumparatorii trebuie sa trimita un e-mail la adresa contact@eventim.ro.

Pentru evenimentul din 27 august erau anuntate trupe precum The Offspring, Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma. ...citeste mai departe despre "Festivalul Rock the City a fost anulat. Cum iti poti recupera banii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#festival Rock the City anulat, #fani festival Rock the City , #Stiri Lifestyle