Festivalul de la Mamaia revine in septembrie, dupa 9 ani de pauza

Vineri, 26 Iulie 2019, ora 08:17
1127 citiri
Festivalul de la Mamaia revine in septembrie, dupa 9 ani de pauza
Foto: Facebook/Festival Mamaia 2019

Cea de-a 43-a editie a Festivalului national de muzica usoara Mamaia se va desfasura anul acesta, dupa o intrerupere de noua ani, la Constanta, in cadrul unei colaborari cu Consiliul Judetean, detinatorul marcii.

Dupa noua ani de la ultima editie, Festivalul de muzica usoara Mamaia se va relua ca urmare a sprijinului acordat de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Horia Tutuianu, si vicepresedintele Claudiu Palaz, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Electrecord Production.

"Astazi putem anunta oficial ca Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, cel mai cunoscut si popular festival muzical romanesc, lansat in 1963, revine in actualitate, avand ca organizator Electrecord Production in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta", se arata in comunicatul de presa.

Potrivit organizatorilor, editia 2019 a Festivalului de muzica usoara Mamaia va avea loc in perioada 5-8 septembrie, sub patronajul Ministerului Culturii. ...citeste mai departe despre "Festivalul de la Mamaia revine in septembrie, dupa 9 ani de pauza" pe Ziare.com

#Festival Mamaia 2019 , #Stiri Lifestyle