Familia regala va participa, pe 1 decembrie, la inaugurarea "Salonului Regal" din Gara de Nord

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 11:42
1696 citiri
Familia regala va participa, pe 1 decembrie, la inaugurarea "Salonului Regal" din Gara de Nord

Principesa Margareta si principele Radu, alaturi de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, vor efectua, duminica, de Ziua Nationala, un drum simbolic cu trenul regal, iar la finalul calatoriei va fi inaugurat "Salonul Regal" din Gara de Nord, restaurat in forma din vremea regelui Carol I.

Potrivit Casei Regale, trenul regal va pleca duminica, la ora 13.00, din Gara Sinaia, plecarea fiind precedata de un ceremonial care va incepe la ora 12.45. Accesul publicului la eveniment este liber.

Principesa Margareta si principele Radu vor fi acompaniati, in tren, de principesa Elena si de principele Nicolae, precum si de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu.

Trenul regal va ajunge in Gara Campina la ora 3.35, unde va opri 10 minute. De asemenea, va avea loc un ceremonial, la care accesul publicului este liber.

Trenul va ajunge in Gara Ploiesti Vest la ora 14.23, unde va stationa 15 minute.

Calatoria se va incheia la ora 15.45, cand trenul regal va ajunge in Gara de Nord din Bucuresti. Principesa Margareta, principele Radu, principesa Elena si principele Nicolae, alaturi de ministrul Transporturilor, vor participa la ceremonia de inaugurare a "Salonului Regal" de la Gara de Nord, restaurat in forma originala, din vremea regelui Carol I.

Calatoria este initiata si gazduita de Ministerul Transporturilor. Gara de Nord (1872) si Gara din Sinaia (1913) sunt edificii ridicate sub domnia regelui Carol I.

#Salon Regal, #principesa margareta, #principele Radu, #tren regal , #Stiri Lifestyle