Familia regala a participat la Zilele municipiului Craiova

Luni, 02 Iunie 2014, ora 09:03
1158 citiri
Familia regala a participat la Zilele municipiului Craiova

Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae au ajuns, duminica dupa-amiaza, la Craiova, cu trenul regal, fiind invitati ca in cursul serii sa participe la spectacolul in aer liber "Carmina Burana", cu ocazia Zilelor municipiului.

Membrii familiei regale au fost primiti cu aplauze si cu urale de sanatate pe peronul garii din municipiu, dar si cu paine si sare, printre cei care i-au intampinat aflandu-se primarul Craiovei, Lia-Olguta Vasilescu, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, si prefectul de Dolj, Marius Deca, potrivit Mediafax.

La sosirea membrilor familiei regale in gara Craiova au fost intonate imnul de stat si imnul regal, acestia mergand apoi la Primaria Craiovei, alaturi de autoritatile judetului, iar de acolo spre Centrul Multifunctional Craiova, unde au luat parte la o lansare de carte, "Cartile Copilariei", cu ocazia Zilei Copilului.

Membrii familei regale au fost invitati ca duminica seara, de la ora 22.00, sa ia parte la un grandios spectacol in aer liber, "Carmina Burana", la care vor participa peste 200 de actori si cantareti ai Operei Romane, aceasta manifestare fiind si ultimul moment dedicat Zilelor Craiovei.

Pe tot parcursul zilei de duminica, intre orele 15.00 si 20.00, trenul regal a putut fi vizitat de craioveni.

Sute de oameni au format cozi de zeci de metri pentru a putea sa urce la bordul trenului regal. "E ceva de vis, este pentru prima data cand vedem asa ceva la noi in oras - e istorie. Am asteptat cateva ore, dar s-a meritat, asteptam si mai mult, daca era cazul" a declarat o femeie care a urcat in trenul regal.

In cursul serii, membrii familiei regale sunt asteptati sa ia parte la spectacolul "Carmina Burana" si vor parasi municipiul Craiova luni dimineata, tot cu trenul regal, cu destinatia Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#familia regala, #principele Nicolae, #trenul regal , #Stiri Lifestyle