Evaziunea fiscala ajunge in showbiz: Randi de la Morandi, audiat de politie

Marti, 12 Martie 2013, ora 11:55
4697 citiri
Evaziunea fiscala ajunge in showbiz: Randi de la Morandi, audiat de politie

Andrei Stefan Ropcea, cunoscut cu numele de scena Randi, component al trupei Morandi, urmeaza sa fie audiat de politistii ilfoveni intr-un dosar in care impreuna cu fratele sau, o contabila si un alt reprezentant al firmei pe care artistul o detine pentru organizarea diferitelor evenimente, este suspectat ca s-ar fi sustras de la plata TVA-ului netrecand in contabilitate anumite onorarii.

Prejudiciul estimat de anchetatori se ridica la aproximativ 100.000 de euro, a declarat pentru Agerpres Claudia Burada, purtator de cuvant al Politiei Ilfov.

In urma perchezitiilor care au avut loc marti dimineata la domiciliile suspectilor au fost gasite diferite contracte, evidente contabile duble, dar si calculatoare care au fost ridicate de anchetatori.

La Politia Ilfov urmeaza sa fie adus fratele lui Andrei Ropcea, celelalte persoane implicate in dosar precum si alti martori care urmeaza sa fie audiati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#evaziune fiscala Morandi, #audiere politie Andrei Ropcea, #Andrei Ropcea Morandi politie, #evaziune fiscala Randi, #evaziune TVA showbiz , #Stiri Lifestyle