Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017. Asculta melodia "Yodel it"! (Video)

Duminica, 05 Martie 2017, ora 23:22
1161 citiri
Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017. Asculta melodia "Yodel it"! (Video)
Foto: Facebook/ Eurovision Romania

Romania si-a desemnat, duminica seara, reprezentantii la gala Eurovision 2017 de la Kiev. Acestia sunt Ilinca si Alex Florea, cu piesa "Yodel it".

Ilinca Bacila si Alex Florea sunt doi fosti participanti la talent show-ul Vocea Romaniei, ei cunoscandu-se in cadrul emisiunii de pe ProTV.

Piesa "Yodel it" este una destul de simpla, care pune accentul pe yodelul care a facut-o cunoscuta pe Ilinca inca de la auditiile Vocii.

Pe locurile doi si trei in cursa pentru Kiev s-au clasat Mihai Traistariu si cei doi tineri de la Instinct, fosti participanti la talent show-ul rival Vocii, X Factor.

Productia finalei a fost una cu multe accente amuzante, incepand cu gafele prezentatorilor si ajungand pana la modul in care au fost filmati concurentii, cu o serie de cadre care nu mai sunt utilizate de ani buni in televiziunea moderna.

A 62-a editie a Eurovisionului va avea loc in data de 13 mai in capitala Ucrainei, Kiev. Inainte de aceasta, Ilinca si Alex vor trebui sa treaca de una dintre semifinale, programate pe 9 si 11 mai.

Ziare.com a transmis in direct finala nationala a Eurovisionului, mai jos avand rezumatul acestei seri:

23:38 - Asta a fost. Ilinca si Alex yodelesc inca o data, din postura de castigatori, iar eu va spun buna seara.

23:30 - Ne este prezentat si clasamentul final, dar si numarul de voturi. Yodel-ul a avut de doua ori mai multe voturi decat ocupantul locului secund, Mihai Traistariu. Pe ultima pozitie s-a clasat Ana Maria Mirica.

23:22 - Iuliana si-a facut iarasi reclama la emisiune, subtila ca un excavator. Acum poate anunta si castigatorul. Ilinca si Alex Florea castiga selectia nationala. E bine pentru ca putea fi mult mai rau.

23:20 - Iuliana ne da emotii cu locul 3. O lungeste ca Brenciu la Robingo, pe vremuri. Si avem un pierzator, Instinct, locul 3!

23:18 - Daca vreti o opinie personala, cea mai slaba piesa dintre aceste trei este Yodel it.

23:15 - Hai ca se misca repede lucrurile. Vor fi chemati pe scena primii trei clasati. Acestia intra intr-o ordine "absolut intamplatoare". Primul este Traistariu. E bine. Instinct sunt urmatorii. Iarasi e bine. Sper ca ultimii sa nu fie Maxim. Haide, Romania, nu Maxim. Nu, nu sunt cei de la Maxim, ci Ilinca si Alex Florea.

23:10 - Pe nesimtite, glumesc desigur, s-a dat si STOP VOT. Prezentatorii s-au organizat vreme de doua minute sa inceapa numaratoarea inversa de la 10 si au inceput-o de la 7. Acum sa vedem cat va dura "centralizarea" voturilor. E buna asta cu ...citeste mai departe despre "Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017. Asculta melodia "Yodel it"! (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eurovision Romania finala, #Eurovision Romania castigator, #Eurovision Romania 2017 , #Stiri Lifestyle