Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei

Duminica, 10 Martie 2013, ora 11:41
1393 citiri
Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei

Cezar Ouatu va reprezenta Romania la concursul muzical Eurovision 2013 de la Malmo, din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale.

Interpretul s-a nascut in Romania, intr-o familie de muzicieni si a inceput sa studieze pianul la varsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul sau muzical si a absolvit Liceul de Arta "Carmen Sylva" din Ploiesti.

A castigat peste 10 premii internationale la cele mai importante concursuri internationale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o cariera de peste 10 ani in lumea operei internationale, cu spectacole in cele mai importante sali si teatre din lume.

Cezar a decis in decembrie 2012 sa abordeze genul pop opera, imbinand genul opera cu cel pop opera pe aceeasi scena, intr-un concept inovativ si original pe plan mondial.

In acest an, pe langa participarea la Eurovision, Cezar are in plan doua colaborari internationale de anvergura, cu tenorul italian Andrea Bocelli si cu soprana romana Angela Gheorghiu. Tot in 2013, Cezar va lansa un single compus special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Soprana Angela Gheorghiu l-a felicitat pe Cezar pentru castigarea selectiei nationale.

Cantareata a postat pe contul sau oficial de Facebook o fotografie in care alaturi de ea apare Cezar. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Suflet, felicitari, dintotdeauna am crezut in tine si sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul si marii profesionisti au opinia mea! Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti!".

#Cezar castigator Eurovision 2013 Cezar castigator, #Eurovision Cezar, #castigat Eurovision , #Stiri Lifestyle