Elton John: Nu am fost niciodata mai fericit ca acum

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 10:56
1148 citiri
Elton John: Nu am fost niciodata mai fericit ca acum
Sursa foto:Londonist.com

Cantaretul Elton John a declarat ca este mult mai fericit de cand a devenit tatal a doi copii, alaturi de partenerul sau de viata, David Furnish.

Cantaretul in varsta de 66 de ani a declarat ca intemeierea unei familii alaturi de David Furnish si faptul ca a devenit tatal lui Zachary, in varsta de 2 ani, si al lui Elijah, in varsta de 8 luni, ii da un sentiment mai placut decat toate reusitele sale muzicale puse impreuna.

"Nu am fost niciodata mai fericit ca acum, alaturi de David si de cei doi fii minunati ai nostri", a declarat entuziasmat Elton John, citat de contactmusic.com.

Intrebat care a fost cea mai buna veste pe care a primit-o vreodata, Elton a spus: "Apelul prin care David si cu mine am fost anuntati ca mama surogat era insarcinata cu Zachary".

Cantaretul a mai spus ca venirea pe lume a celor doi copii - care au fost nascuti de aceeasi mama surogat - a fost cea mai intensa experienta a vietii sale. Intrebat ce ar trebui sa faca fiecare barbat inainte sa moara, Elton a spus: "Sa fie martor la nasterea unui copil".

Artistul si-a revizuit comportamentul de cand formeaza un cuplu cu David Furnish - cu care s-a casatorit in 2005 -, dar ii este foarte greu sa-si limiteze cheltuielile.

Elton John a declarat pentru revista GQ din Marea Britanie ca cea mai mare extravaganta a sa este sa cumpere lucruri frumoase.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri in Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

El continua sa fie un simbol al vietii publice, implicandu-se in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 1998.

Elton John a concertat la Bucuresti de doua ori, in 2003 si 2010.

#elton john, #concert romania , #Stiri Lifestyle